Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Perjantain aksailut

9.6.2014

Perjantaina agilityssä olikin varsin simppeli rata, sillä se oli oikeastaan vain suoraa etenemistä. Takaaleikkausta pääsimme kyllä opettelemaan molempien poikien kanssa, sillä se ei ole hallussa ohjaajalla, eikä kummallakaan koirista. Tähän mennessä olen sen pystynyt kiertämäänkin, mutta perjantain radalla se oli oikeastaan välttämättömyys handlata... Santun kanssa sen olisi voinut vielä kiertää perjantainakin, mutta Oton kanssa ei. Ohjaaja kyllä on hieman huomattavan toispuoleinen, sillä takaaleikkaus tuntui  toisaalta varsin simppeliltä ja toisaalta varsin mutkikkaalta ohjauskuviolta ohjauspuolesta riippuen.



Koko alkuhan on pelkkää suoraa. Otto jäi varsin kivasti lähtöön, joten ehdin sen kanssa juoksemaan. Kisakokoisella kentällä voisikin sitten tehdä tiukempaa. Kutosella valssi, johon ehdin hyvin. Keppejä emme tehneet, koska ohjureita ei löytynyt. Loppukin oli oikeastaan vain suoraa etenemistä, takaaleikkaus yhdelletoista sujui hyvin molempien kanssa. Tosin Santtu on sen verran hitaampi, että meinasin juosta sen yli hidasteluistani huolimatta, joten sen kanssa toimivampi olisi voinut olla se sille niin mainiosti sopiva persjättö putken ja yhdentoista väliin. Lopussahan ei ole mitään ihmeellistä myöskään, suoraa vain.

 

Huomenna luvassa olisikin taas mölleilyä, mutta tällä kerralla molempien poikien kanssa. Oton ilmoitin supermölleihin, jossa on vain hyppyjä ja putkia. Santun kanssa arvoin supermöllien ja möllien väliltä, mutta päätin kuitenkin ilmoittaa sen mölleihin. Arpominen tapahtui sen seikan vuoksi, että edellisissä mölleissä odotin jotain yllä olevan radan tapaista ja rata olikin sitten mielestäni vaikeampi.  Radalla ei kuitenkaan pitäisi olla rengasta, keinua, keppejä tai pussia. Lopun näkee sitten huomenna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti