Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri
25.12.2012
Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo tovi, sillä modeemimme on taas rikki, joten kuviakin on jäänyt melkoinen kasa julkaisematta. Kertominen pitäisikin aloittaa kuun puolen välin paikkeilta, kun kävimme Santun kanssa toilailemassa Etelä-Vantaan ratsastuskoululla järjestetyissä mätsäreissä.

Reissulta ei tullut kuvia, mutta se oli melkein surkuhupaisa reissu - en saanut Santtua keskittymään millään ja kaupan päällisiksi itse sekoilin taas kehässä, joten tulos SIN- ei ihmetytä. Outoa kyllä, ensimmäisissä mätsäreissämme meni paljon paremmin ainakin koiran keskittymisen osalta, mutta toisaalta Santtu olikin siellä lähes koko ajan jonkun käskyn alla, eikä ihan sen nenän vieressä kehän ulkopuolella ollut muita koiria. Tämä kuitenkin varmasti on vain harjoittelusta kiinni, sillä kotona kaikki kehässä tapahtuva sujuu mallikkaasti.

Tonttuilupuuhat pojat aloittivat suurin piirtein samoihin aikoihin mätsäreiden kanssa, mutta silti varsinainen joulukorttikuva jäi ottamatta apukäsien puutteesta johtuen. Monena päivänä kuitenkin ulkona hypittiin metsästäen kivaa yhteiskuvaa ja kuvien osalta tulos oli täysi nolla - poikien mielestä painileikit olivat paljon kivempia, kuin somasti vieretysten juokseminen. Varsinaisen joulukorttikuvan oli tarkoitus kuitenkin olla kolmesta koirasta, mutta se kaatui toteutusongelmiin. No, ehkä ensi vuonna... Nyt kuitenkin muutamia kuvia kuluneelta ajalta.


Sini oli sitä mieltä, että myös poikien joulusukat kuuluivat hänelle!:D Sukista löytyi koirille luita pari ja ihan liikaa leluja, jokaisen sukka oli tungettu ihan täyteen.
Väsynyt tonttupoika aattona
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4200051/?claim=278aue696m9">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti