Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Kanssas kaksin haluan kulkea maailman ääriin

12.7.2015


Sattuipa niinkin hassusti, että lähdimme Santun kanssa metsään kera kameran ja asetuimme molemmat linssin samalle puolen. Kuvatessa tuntui siltä, että eihän tästä mitään tule, mutta lopulta tykästyin näihin kuviin. Ne ovat meidän näköisiämme. Ne kertovat jotain siitä, millaisia olemme yhdessä. Ne kertovat meidän tarinaamme.

Herra Hörökorva on mielettömän tärkeä minulle, jopa pelottavissa määrin. Olisi vaikea kuvitella kulkevansa päivästä toiseen ilman sitä. Ehkei se vielä ole menossa minnekään, mutta joskus sekin aika koittaa. Ja mistä sitä ikinä lopulta tietää, mitä huomenna tapahtuu. Jokaisesta hetkestä täytyy nauttia ja jokainen päivä täytyy elää. Siinä voisin ottaa oppia Santulta. Se ei mieti, mitä huominen tuo tullessaan. 

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Jaan tuon fiiliksen siitä että on vaikea kuvitella elävänsä ilman koiraa. Mulla on mahdollisesti ensivuonna opiskelemaan muutto edessä Tildan kanssa tottakai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, koirat onneksi kulkeutuu mukana suhteellisen kätevästi, vaikka kyllä tämä kolmen poppoo jo haasteita alkaa tuottamaankin.

   Poista
 2. Upeita kuvia :) Niin ihanan kesäiset värit ja jotenkin tulee mieleen sademetsä.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! ♥ Millä objektiivilla kuvailet? :-)

  VastaaPoista