Blogi Velmu Rölli Unto Muut koirat Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Pienen pojan päiväkirja

8.7.2015

Tai ehkei enää pienen pojan päiväkirja, vaan ennemminkin jonkun jättiläiskalmarin jaarittelut. Röllin kasvu tuntuu kuitenkin hidastuneen, mikä lienee täysin normaalia, sillä eihän sekään suursnautseri-odotuksistaan huolimatta loputtomiin voi kasvaa. Pienen pojan nenä alkaa kuitenkin näyttämään ihkaoikean riisenin nenältä jo ja kaikenlaisiin asentoihin pyrkivät korvatkin ovat melko komean kokoiset edelleen. Tosin korvat pyrkivät kirjaimellisesti kaikenlaisiin asentoihin ja niitä on jouduttu silloin tällöin teippailemaan päivästä pariin päivään, koska ovat lähteneet taittumaan hupsusti ja yksi hörökorvaisuus mieluusti riittäisi minulle.

Sisäsiisteys tuntuu vihdoinkin asialta, joka on meidän saavutettavissamme. Tai en tiedä, voinko sanoa vihdoinkin, sillä eihän Rölli koostaan huolimatta ole kuin viisi kuukautta vanha. Se kuitenkin tekee sisälle enää harvakseltaan, mutta toki ulkona saa vielä ravata melko usein. Vertailun vuoksi Santtu taisi olla noin seitsemän - kahdeksan kuukautta vanha oppiessaan, mutta toisaalta Otto oli sisäsiisti samoihin aikoihin ja sillä on ikäeroa veljeensä neljä kuukautta. Tuntuu hyvin yksilökohtaiselta asialta siis ja voihan Röllillekin toki vielä tulla taantumakausi, kuten kävi Santunkin kanssa.

Arki on kulunut ahkerasti naksutellen. Naksuteltu on ulkona kaikenlaisia kulkijoita, kun Rölli tulee hakemaan kontaktia bongatessaan jotakin ja kaupungillakin on käväisty naksuttelemassa varmasti seonneen oloisena, kun kainalossa on keikkunut ruokakuppi. Se vain sattuu olemaan kesäkuumalla kätevä, kun vaatteista ei löydy taskun taskua - saati sitten, että turvotettuja nappuloita tekisikään mieli minnekään vaatteisiin tunkea ja muovipussit taskuissa ovat auttamattoman hitaita vaihtoehtoja.

Hieman ikävää kyllä, mutta eläinlääkäriäkin Rölli pääsee treffailemaan on perjantaina, kun riisenilapselta poistetaan molemmat yläkulmurit. Muutoin Röllin hymy on varsin hampaaton edestä, mutta kulmurit eivät edes heilu ja pysyvät hampaat tekevät tuloaan, joten vaihtoehtoja ei ole, mikäli mielii kauniin purukaluston saada.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti