Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Keväthangilla

11.2.2015
Eilen lenkkeilimme varsin keväisessä säässä kolme tuntia, kun pitkästä aikaa oli aikaa lähteä oikeasti pitkälle lenkille. Matkaa kertyi 15-16km ja Herra Hörökorvan jalkoja ei paljoa näyttäneet kilometrit painavan. Tuntui siltä, että mitä enemmän oli lunta, niin sitä suuremmalla tarmolla kyseiselle polulle sännättiin omistajan rämpiessä perässä. Otto ei tietenkään ollut mukana, joten olimme Santun kanssa kaksin liikkeellä. Jotenkin siinä lenkkeillessä vain tajusin, että Santtu on oikeastaan kaikkea sitä, mitä toivoinkin siitä tulevan kolme vuotta sitten. Omia polkujansa kulkeva hölmöläinen on omistajalleen maailman pätevin pienisuuri Jäävuori.

10 kommenttia:

 1. Oma koira, paras koira. Aina. Ja niin pitääkin olla. Kaikki virheet, mitä muut näkevät minun koirassani, ovat tietenkin osa sen suurta persoonallisuutta. Terv. Aatu-hauva ja henkilökunta

  VastaaPoista
 2. Ihana kevään pilkahdus näissä kuvissa! Ootko muuten miten saanut kuvat tuolla lailla siististi vierekkäin? Ois mukava oppia itekin laittamaan kuvat noin kivasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi keväinen sää täällä pari päivää! :) Teen postaukset aina html-versiossa, niin pystyy itse heittelemään koodeja ja asettelemaan paremmin. Tai no en mitään hirveitä tuunaile, mutta säätelen kuvien kokoa ja sellaista pientä.

   Poista
 3. Ompas nättejä kuvia! Olisi voinut olla enemmänkin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja musta tää oli jo paljon, meinasin aluksi laittaa vain kolme. :D

   Poista
 4. Niin valtavan ihania kuvia! *sydänhymppä*

  VastaaPoista
 5. Ihanan keväisiä kuvia!

  VastaaPoista