Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Kukkulan kuningas

13.4.2013


Melkein tulee jo keväinen fiilis, kun katselee näitä kuvia. Melkein. Todellisuushan oli jälleen kerran hieman toista, kun tarpoi upottavassa lumessa, jossa ei juuri päässyt eteenpäin - ei edes niillä tallatuilla poluilla. En malta odottaa, että pääsemme taas samoilemaan oikeasti metsään ja rämpimään ryteikköihin. 

8 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Todellakin koiran omistajana toivoisi, että noi lumet sulaisivat. Koirillehan on super hyvää liikuntaa toi lumessa juokseminen, mutta ulkoiluttaja ei jaksa rämpiä perässä. Joten lenkit ovat paljon lyhyempiä kuin kesällä..

  kurkkaappaa mein blogiin: kikkarapaaluca.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, meidän hienohelmat vaan eivät hangessa suostu juoksemaan. :D Otto on ainut, joka hangessa hyppii ja pomppii innokkaana, nämä kaksi muuta tyytyvät niihin tallattuihin polkuihin. Ja käyn vilkaisemassa teidänkin blogianne. :)

   Poista
 2. Hei sinulla on ihania kuvia, olet taitava koirakuvaaja. Me oleme vanhuksia, 60-vuotiaat mummi ja ukki. Meillä oli 12 v walesinspringeri, joka kuoli 2 v sitten. nyt olemme katsoneet valkoista käppänää. Onko kiva koira? Olemme eläkkellä ja paljon maalla, lisäsi meillä vierailee 2 pientä lastenlasta ja tytön espanjanvesikoira (narttu 6 v). Kyselee Mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ainakin omasta mielestäni kääpiösnautserit ovat kivoja koiria.

   Poista
 3. Hienoja kuvia, jälleen kerran! Upea tuo tausta, kun taivas on noin sininen ja puut vihreitä:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä lumet nyt alkavat sulaa kun vettä sataa ja yöt lämpenevät. Mikäs sen hienompaa sitten kuin päästä keväältä tuoksuvaan metsään..

  VastaaPoista