Blogi Velmu Rölli Unto Muut koirat Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Hui, nyt se on tehty...

29.4.2013
ja hörökorva on ilmoitettu ensimmäisiin näyttelyihin. Eihän tätä olekaan pohdittu ja pähkäilty kuin siitä lähtien, kun Santtu olisi päässyt pentuluokkiin... Minulle ei oikeastaan ole mitään väliä sillä, millaisen arvostelun Santtu saa (no okei, hylättyyn kyllä olisin ehkä hieman pettynyt). Korvistahan tietenkin tulee sanomista, se on selvä juttu. Niille ei kuitenkaan mitään mahda, joten menemme niistä huolimatta katsomaan, mitä mieltä tuomari muuten on. Nyt onkin sitten noin kuukausi aikaa panikoida ja luonteeni tuntien siltä ei kyllä vältytä. Näiden ensimmäisten lisäksi kovin paljoa näyttelyitä en ole tälle kesälle suunnitellut, vaan luultavasti käymme parit.

Kesällä toiveissa olisi myös aloittaa agilityn alkeiskurssi, mutta ainakaan toistaiseksi missään lähettyvillä ei moista ole tarjolla. Ja tietenkin siihen suunnitelmaan sisältyy hallittavuustestin läpäiseminen, mutta sen ei kai pitäisi olla kovin haastava. Jotain muutakin tietenkin voisi kokeilla, mutta aina kun löydän jonkun kurssin, on se jo täynnä.


6 kommenttia:

 1. Onnea matkaan sinulle ja hörökorvale! Toivoo Inna-mummi

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea matkaan! Mekin saatiin viime viikolla ilmot laitettua ekoihin näyttelyihin ja oon varma, että jännitän nyt tän reilun kuukauden ennen ensimmäisiä näyttelyitä aivan hulluna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Täällä ihan sama, näin jo viime yönä painajaista epäonnistuneesta näyttelyreissusta. :D

   Poista
 3. Mekin olemme agilityn alkeiskurssilla. Suosittelen tosi paljon Sudenpentua. Me olemme siellä alkeiskurssilla ja opettaja on hyvin osaava sekä tietää paljon koirista. Opetus on laadukasta hintaan verrattuna. :) Sillä on ihan netti sivutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoinkin tuota paikkaa jo alkuvuodesta, mutta en uskaltanut yksityiseen paikkaan ilmoittautua, kun opetuksesta ei ole mitään takeita ja en löytänyt keneltäkään kokemuksia kys. paikasta.

   Poista