Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Epäonnea matkassa

12.11.2014
Tekevälle sattuu ja sitä rataa. Viikonlopun tokokoe on osaltamme peruttu, sillä eilen hallilla treenatessamme Santtu putosi puomilta ja vaikka koira liikkuikin normaalisti ja kiipesi reippaasti puomille uudestaan, olin heti treenien jälkeen yhteydessä fysioterapeuttiimme. Fysioterapeutin ohje oli, että Santtu saa lenkkeillä hoitoon asti maksimissaan 15 minuutin lenkkejä riehumatta ja treenaaminen on täten tietenkin myös poissuljettu. Hoitoaika on näillä näkymin ensi keskiviikkona, joten supertylsä viikonloppu on luvassa, kun lenkkeilläkään ei saa. Lauantaina olisi ollut käppänälenkkikin, jonne olisin halunnut, mutta eihän näille mitään mahda.

2 kommenttia:

  1. Ensihoitoryhmä Partanen & Partanen lähettää kaukoparantavia ajatuksia Santulle ja toivoo, ettei mitään revähdyksiä olisi tullut. Tylsäähän se on sekä Santulle että emännälle tämmöinen pakkolepo. Kertokaahan sitten, mitä fyssari sanoi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos parantavista ajatuksista! Santtu on sitä mieltä, että häntä hyssytellään nyt ihan turhaan ja on ilmaissut sen jo hyvin selvästi. :D Liikkuu onneksi edelleen normaalisti, joten mitään vakavaa tuskin on sattunut, kun olen huomannut tuon liikkumisessa aina pienimmätkin muutokset. Ja me kerrotaan!

      Poista