Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Vaaleanpunainen ilta

3.11.2014

Viime aikoina olen yrittänyt saada meille Santun kanssa koepaikkaa useammastakin tokokeesta, mutta kaikkialla on tuntunut olevan täyttä ja olemme päässeet muutamaan kokeeseen vain varasijalle tämän tähden. Viime viikolla minua kuitenkin onnisti ja onnistuin saamaan meille paikan 16.11. olevaan kokeeseen. Treenit kotona ovat sujuneet entiseen malliin ja Santtu on tehnyt edelleen hyvällä vireellä. Viime kokeen ongelmakohdista ei tietenkään ole kotitreeneissä näkynyt jälkeäkään, joten toivotaan, että paketti pysyy kasassa seuraavassa kokeessa. Sitä ei ikinä tiedä, mitä tapahtuu, kun puuhailee snautserin kanssa. Pitäähän elämässä haasteita olla!

Santun treeneihin mielenkiintoa tuodaksemme olemme ottaneet myös uusia elementtejä mukaan - opiskeltavaksi on tullut käpytunnaria (ja hei, ihan turhaan en ole pennusta lähtien pyytänyt Santtua etsimään viskelemiäni keppejä, sillä se osaa käskystä etsiä hajuiseni kävyn!), ruutua ja kaukojen seisomisia. Ruututreeneistä pääsemmekin Santun kepposiin - kuinka soma tuo pieni snautseri olikaan viikonloppuna, kun ruutua kootessani se kävi treenikassista varastamassa hanskani ja rallatteli ympäri kenttää sen kanssa. :D

Emme ole pelkästään tokoilleet viime aikoina, vaan agilityssäkin tuli pyörehdettyä perjantaina. Itse taas näytin Michelin-ukolta videoiden perusteella, mutta Santtu osoitti jälleen olevansa ihan hyvällä mallilla kaiken suhteen. Kepit se haki jokaisella kerralla näppärästi oikein ja minua harmittaakin, ettei viimeinen suorituskerta tullut videolle. Snautserissa ei ollut pienintäkään epäröintiä, vaan se rynnisti suoraan kepeille kuullessaan "kepit" ja pujotteli ne nopeasti. Perjantaina sattuneet virheet olivatkin lähinnä minun virheitäni. Ehkä meidät siis ensi vuonna nähdään agilitykisoissakin - se ei tunnu enää täysin vieraalta ajatukselta.

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja Santulla selvästi oli kivaa :)

    VastaaPoista
  2. Sihteeri: Mitäpä olisi elämä ilman snautserien asettamia haasteita? Aatu: Ai mitä haasteita? Kerro lisää!

    VastaaPoista