Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Tässä tulee hirmuinen Rölli, on mulla metsässä tölli. Ja siellä mä asustelen, ja sieltä mä hiippailen.

28.3.2015

Kuin kuuta nousevaa odotan pääsiäistä. En sen vuoksi, että se olisi itselleni erityisen tärkeä ajankohta, vaan sen takia, että silloin on aikaa. Pentu ei tullut helpoimpaan mahdolliseen ajankohtaan, sillä koulun vuoksi päiväni ovat aamusta alkuyölle lukemista täynnä. Vaan eiköhän tästäkin ajanjaksosta jotenkin selvitä ja rämmitä läpi, kun tiedossa on, että kohta helpottaa. Pidemmät lenkit Santun kanssa onkin kuluneella viikolla heitetty lähinnä juosten niihin käytetyn ajan minimoimiseksi. Santtu ei ihan hirveästi ole näitä arvostanut, sillä juoksen sen raville aavistuksen liian reipasta tahtia ja laukalle aivan liian hidasta. Niinpä pikkukoira eilenkin kipitteli koko kolmetoista kilometriä pitkän lenkin pari metriä omistajan takana. Vuoden päästä minulla toivottavasti onkin koira, joka hiljalleen pääsee aloittelemaan aavistuksen varteenotettavamman lenkkikaverin uraa. 

Mitä tähän mahdolliseen tulevaisuuden lenkkikaveriin tulee, niin minusta tuntuu jo nyt siltä, että Röllistä saattaa hyvinkin kasvaa sellainen snautseri, joka toiveissani on. Pentu on niin hurjan reipas, eikä sen maailmaa juuri ole erilaiset asiat hetkauttaneet. Eilen kävimme ensimmäisen kerran eläinkaupassa ja sielläkin Rölli vain viipotti menemään häntä pystyssä turhia arastelematta. Kova hinku on mukaan poikienkin leikkeihin ja muutamia kertoja pikkukaveri on huolittukin niihin jo mukaan. Otto edelleen tosin käyttää sisällä minun sänkyäni turvapaikkanaan, mutta sekin intoutui tänään aamulla vähän leikkimään Röllin kanssa ulkona.

7 kommenttia:

 1. Tää snautserivaavi kyllä sulattaa vähän kylmemmänkin sydämen, niin suloinen yksilö kun on! Pakko sanoa, että ihailen sun kuvia, nää on aina niin mielettömän hienoja. Mun kamera ei tunnut ollenkaan osaavan tarkentaa mustaan partanaamaan, joten luovutan aina ennen kun pääsen edes alkuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rölli kyllä tietää, miten sulattaa sydämiä! ;) Ja kiitos. :)

   Poista
 2. Sinun sietäis päivittää useammin! Esim kolme kertaa päivässä vois olla hyvä :D
  Ihana pikku riisenivaavi, siitä tullee hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ehkä mun pitää koittaa tehdä asialle jotakin. ;) Oon yrittänyt malttaa mieleni, ettei ihan joka kanava täyttyisi pentupäivityksistä, mutta hyvinpä oon siinäkin onnistunut. :D

   Poista
 3. Hän on kyllä! Kiva kuulla. :)

  VastaaPoista
 4. Jostain syystä tekstit ja kommentit eivät näy ilman, että vaihtaa blogin ulkoasun ja sieltäkin vielä kiertotietä? Luen läppärillä, Windows 8.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa kumma juttu! Millä tavalla vaihdat siis blogin ulkoasua? Pitää koittaa katsoa, jos osaisin tehdä jotakin asialle. Itselläni ja tutuillani kaikki toimii normaalisti.

   Poista