Blogi Velmu Rölli Unto Muut koirat Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Reissaamista siellä sun täällä

6.8.2016
Heinäkuussa tapahtui yhtä sun toista, vaikka blogiin ei mitään raporttia eksynytkään. Molemmat pojat olivat muutaman päivän ajan hoidossa äitini luona, kun itse olimme reissaamassa Puolassa. Minun pienet enkelini eivät mitä ilmeisimmin olleet käyttäytyneet kovinkaan hyvin, vaan Rölli oli sinkoillut hihnassa lintujen ja jänisten perään. Ei kai Rölli nyt sellaista! Röllillä oli mennyt myös hetki siihen ajatukseen tottumiseen, ettei se saanut olla kotona meidän kanssamme. Ensimmäisenä iltana pikkumusta oli kuulemma ravannut pitkin kämppää ja piipannut. Pikkuriiseni kyllä olikin kovin iloinen, kun palasimme hakemaan sitä. Röllin riemusta (haukusta, pompuista,...) ei meinannut tulla loppua ollenkaan. Velmu sen sijaan meinasi aluksi jäädä hoitopaikan olohuoneeseen... :D

Totesimme myös käytännössä, mitä mätäkuu voikaan tarkoittaa, kun Velmun poski tulehtui todella pahasti. Toissaviikonlopun lauantaina huomasimme, että sen toinen poski oli aivan veressä ja sunnuntaina poski olikin jo tulehtuneen oloinen puhdistuksesta huolimatta. Maanantaina oli pakko käydä eläinlääkärillä näytillä, kun poski haisi todella epämiellyttävältä ja pikkukoiraan sattui todella paljon, kun poskea putsasi. Hotspothan poskeen oli kehittynyt ja sen verran laaja, että partaakin jouduttiin ajamaan ja Vee sai antibiootit. Olin valmis jo heti siinä kättelyssä hylkäämään ensi viikonlopun näyttelyt (niin, olen jopa ilmoittanut pikkusnautserin sellaisiin!), mutta poski on parantunut hyvin, eikä partakaan ole kovin pahasti ajeltu loppupeleissä, niin aloin miettimään uudelleen lähtemistä. Täytyy katsoa, minkä näköinen tuosta turrikasta tulee huomisen trimmauksen jälkeen, ja päättää sitten.

Heinäkuussa myös mökkeilimme vajaan viikon verran Pohjanmaalla, ja sieltä kuvatkin ovat. Harmillisesti jossain lähistöllä taisi olla juoksunarttu, koska Rölli oli ihan sekaisin koko mökkiloman ajan. Se oli aivan hullaantunut Velmustakin, ja seurasi ulkona sen hajua ihan kaikkialle. Sisällä kaverukset oli pakko erottaakin, kun riiseni ei oikein uskonut Velmun pärinöitä tai sitä, ettei toinen edes ole vastakkaista sukupuolta... Erottamisestakin seurasi vain piippaamista ja huutoa. Nyt kotona Rölli onneksi on tasoittunut taas, ainakin hetkeksi. Muutoin oli kyllä todella mukavaa lomailla maalla ja Röllikin pääsi järvessä uimaan useamman kerran päivässä. Velmu ei niin piitannut vedestä, vaikka kyllä sekin ihan kohtuusyvälle asteli todella lämpimänä päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti