Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Jäätanssia

4.2.2014

Kuvat ovat viime viikon torstailta, kun kävin poikien kanssa jäällä. Harrastettukin on sitten viime tiistain, mutta niistä treeneistä ei löydy mitään kerrottavaa. Mikään ei sujunut. Santtu oli hidas ja eteni ravaten. Keskelle kenttääkin jäätin seisoskelemaan hievahtamatta mihinkään. Olin aivan varma, että se on jumissa.


Jumiepäilyiden siivittämänä suuntasimmekin perjantaina fysioterapeutille. Pieni valkoinen pääsi matkustamaan ensimmäistä kertaa bussillakin tuolloin, eikä Santtu onneksi sanonut asiasta yhtään mitään. Santtu tosin olisi matkustanut mieluiten ikkunan reunaa vasten seisten ja ulos katsoen, mutta istui lopulta rauhallisena lattialla, kun en antanut muutakaan mahdollisuutta. 


Fysioterapeutilla ei epäilyistäni huolimatta kuitenkaan löytynyt juuri jumeja, joten on aika palata tiheämpään palkkaukseen. Vinossa Santtu kyllä liikkui, mutta syytä sille ei löytynyt. Eikö se mahdu liikkumaan vierelläni suorana (tarvitsee enemmän tilaa) vai onko siinä jokin muu syy taustalla? Itseltäänkin on syytä kysyä, että onko alkuviikon harrasteet liikaa - maanantaina agilityä, tiistaina tokoa ja keskiviikkona agilityä. Fysioterapeutti suositteli hakeutumaan agilityyn erään ihmisen silmän alle, joka osaisi sanoa, että onko kyse koulutuksellisesta ongelmasta vai jostakin muusta. Vitamiinilisääkin kokeillaan syöttää nyt, jos elimistö ei olisi toipunut vielä täysin mahataudista. 
2 kommenttia: