Blogi Velmu Rölli Unto Muut koirat Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

30.3. supermölliepikset, Vantaa

4.4.2014

Viime sunnuntaina suuntasimme molempien poikien kanssa Vuokkoset Areenalle epävirallisiin agilitykilpailuihin, kun siellä sattui olemaan pelkkiä hyppyjä ja putkia. Kontaktithan eivät ole kummallaan vielä sillä mallilla, että niitä palkkaamatta lähdettäisiin suorittamaan, joten nämä supermöllivaihtoehdot ovat oikein mainio meille, sillä pojat saavat kokemusta vieraissa paikoissa toimimisesta. 

Molemmille olin ottanut kaksi suorituskertaa. Santun ensimmäinen rata oli oikein kiva. Se eteni hyvin ja kuunteli muutenkin oikein kivasti. Toinen suorituskerta oli Santun osalta sitten vaan vähän enemmän Santun näköinen. Harmillisesti ensimmäistä rataa ei tullut videoitua, mutta tämä toisen radan video kertoo varmaan kaiken siitä, että mitä se Santtumainen meno sitten onkaan. Ensimmäisen radan tulos kuitenkin oli 0vp ja aika 26,53 (-18.47s). Sijoitus oli täten jotakin 32/65. 

Oton kanssa ensimmäiseltä radalta tuli 5vp, kun se meni tuon yhden vinottaisen hypyn ohitse (ennen viimeistä putkea). Otonkin kohdalla vasta toiselta radalta on videota, joten en pysty sen enempää katsomaan, että ohjasinko itse sen esimerkiksi hypyn ohitse. Tältä toiselta radalta löytyykin videota ja olen näköjään myöhässä Oton kanssa. Pitäisi muistaa, että siinä on eteneväisempi kaveri kuin valkoisessa. Rata olisi ollut luultavasti siis nopeampi, jos en itse olisi myöhässä ja hidastaisi siten koiraa. Tältä videolta kyllä huomaa, että tuo vinottainen hyppy on vaikea Otolle.  Tämän nollaradan aika oli kuitenkin 22,66s (-22,34) ja sijoitus joku 25/65.Olen erittäin tyytyväinen molempiin. Ottokaan ei pelännyt seiniä (jee!) ja stressaaminen jäi hilseilyyn. Se myös keskittyi hyvin radalla, vaikka paikka oli uusi. Santunkin osalta sen ensimmäinen rata oli oikein mukava ja onneksi osasin nauraa tällä kerralla tälle toiselle jo heti paikan päällä, vaikka se ei mennytkään ihan putkeen. 

Tänään molemmilla pojilla alkaakin sitten treenit, kun sain molemmille pojille paikan ryhmästä, vaikka perjantai oli ainut minulle käyvä päivä. Ryhmän vetäjä on sama, joka meillä oli Santun kanssa alkuvuodestakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti