Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Tammikuu

29.1.2015
Kuukausi vetelee viimeisiään ja mielestäni onkin kiva hieman kaivella kuvakansioita ja vilkaista, mitä on tullut kännykällä kuvattua. Kamera on pysynyt joululoman jälkeen melko visusti laukussaan, mutta loppujen lopuksi kännykkäkuvista välittyy mielestäni paremmin kaikki tapahtumat ja fiilikset, koska ne eivät ole niin suunniteltuja, vaan ne ovat napattuja hetken mielijohteesta. Tammikuukaan ei lopulta näyttänyt ihan niin lohduttoman auringottomalta kuvien selailun jälkeen.

1. Vuosi vaihtui  - 2. Tästä ei blogissa pahemmin kerrottukaan: Santtu jäädytti herkät paikkansa ja eleli muutaman hetken tötterön ja pöksyjen kanssa... Eikä arvatenkaan arvostanut asiaa. - 3. Lenkkeilymaisemia - 4. Vähäisestäkin lumesta oli syytä iloita - 5. Voiko tuollaista ryökälettä vastustaa?


1. Lempparilenkkeilymaisemia kirpsakassa pakkassäässä  - 2. Nättiä aamua - 3. Täysikuun valaistessa ei paljoa taskulamppuja kaivattu iltalenkeilläkään - 4. Herra hörökorvan mielipide uuden takin sovittamisesta ei ollut kaksinen - 5. Aurinkoa!

1. Voisi melkein sanoa, että meillä on vihdoinkin lunta - 2. Vihdoinkin on löytynyt kepin veroinen treenilelu: karvainen patukka, joka sopii pikkukoirankin suuhun, eikä luisu liukkaan karvan takia. - 3. Ruututreenejä - 4. Sumuista iltaa - 5. Lenkkeilymaastoja, taas... 

1. Pikkukoira katselemassa (omasta mielestään) omaa valtakuntaansa - 2. Pieniä lisäpainoja - 3. Lenkkeilyä ankeassa harmaassa säässä - 4. Näitäkin päiviä, jolloin Otto näyttää ikäistään kymmenen vuotta vanhemmalta, on valitettavasti mahtunut mukaan - 5. Santtu sai vainun eläimenkolosta... 

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia!
  Sanotaanko näitä nilkka- vai tassupainoiksi? Otto-raasu! Meillä niitä tulee karkeampikarvaiselle Aatulle, jos ollaan ilman tossuja liikkeellä tuoreessa lumessa. Jirin pehmeä karva on niin killtävää ja liukasta, ettei lunta juurikaan tartu mukaan.

  Mistä löysit vetolelun? Vaikka minä taidan kyllä kopsata idean ja tehdä itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, meillä taas ei tule Santulle juuri ollenkaan! :D Oton pehmeät höttökarvat sen sijaan ovat yhtä lumipalloa.

   Vetolelu on ostettu Peten Koiratarvikkeesta, taitaa olla tämä http://www.petenkoiratarvike.com/koirat/tuote/vetolelu-tug-e-nuff-sheep-bungee-ball-s-s--56-cm-(oranssi)/611061108/ (hypistelin paikan päällä, niin en ole ihan varma)

   Poista