Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Muutoksen tuulia

21.3.2015
Pikkasen enemmän kokoa, pikkasen enemmän draivia, pikkasen enemmän turkkia ja ehkäpä pikkasen enemmän haastetta. 

Tervetuloa, Rölli!

19 kommenttia:

 1. Ei vitsi mikä söpöläinen! Kääk <3

  VastaaPoista
 2. Iiiih, ihanaa!♥ onko hän medium-kokoa?

  VastaaPoista
 3. Nyt sun blogin nimi sopiikin hyvin, vaikka ei olekaan kaikki kolme käppänöitä :D Ihana pikkuinen ja nimikin sopii hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogihan on perustettu silloin, kun Sini vielä oli poppoossa, joten silloin nimi oli paikkaansa pitävä. :D Ei vain jotenkin ole tuntunut tarpeelliselta muokata aina ollutta nimeä, mutta pieniä lisäyksiä siihen saatetaan tämän myötä tehdä. ;)

   Poista
 4. Eikä miten suloinen ♡

  VastaaPoista
 5. Onnittelut uudesta laumanjäsenestä! Hän on hyvin söpö. Mitähän herrat Otto ja Santtu tuumaavat, kun vauva kasvaa niin pian toosi isoksi, mutta järki ei kasvakaan yhtäjalkaa koon kanssa? Haastetta tulee, ainakin jos aiot ottaa aksan tulokkaan ohjelmaan. Muuten minun kokemukseni on että mitä pienempi snautseri, sen isompi itsetunto ja kovempi luonne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Otto-raasu ainakin pelkää pikkuista tällä hetkellä ja Santtu on muuten vain hiema epävarma tapaus, kun on niin omitushaluinen kaikesta, mutta toivotaan, että poppoo tästä muokkautuu kuntoon pennun kasvaessa ilman erikoisempia konflikteja.

   Haasteita varmasti tulee olemaan, vaikka agility ei välttämättä tulekaan olemaan lajimme. Riippuu hieman siitä, millaiseksi pentu kasvaa esim rakenteensa puolesta ja toki luuston tilanteesta. Onneksi harrastusvalintoja ei tarvitse vielä lyödä lukkoon ja toiveissani olisikin löytää meille se oma laji kokeilemalla, kun ei noista pk-puolenkaan lajeista ole kokemusta.

   Poista
  2. Seurailin sivusta parin riisenin pk-harrastusta, kun itsellä oli keskari. Ne olivat loistavia tottiksessa ja erittäin hyviä sekä haussa että jäljellä. Eli jos sinua pk-lajit yhtään kiinnostavat, niin voisit aloittaa leikkimieliset treenit jo heti kohta. Vähän tottista ja esineruutua nameilla.

   Poista
 6. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Voivoi kun näitä pentusia nyt tuntuu ilmaantuvan joka nurkan takaa ja kun en ole itsekään pentukuumeelta säästynyt.... <3 (täällä pidetään peukkuja, että ehkä, toivottavasti, loppuvuodesta....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinhän niitä tuntuu silloin juuri ilmaantuvan kuin sieniä sateella, kun itse potee pentukuumetta. :D Tai ehkä niihin vain kiinnittää silloin huomiota enemmän kuin muulloin. Toivotaan, että teidänkin pentusuunnitelmanne toteutuvat! :)

   Poista
 7. Awwww! Onnea hurjasti uudesta tulokkaasta. Toivottavasti törmätään jossain lägin riennoissa. Suursnautserit on niin makeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Eiköhän me jossain vaiheessa pakostikin törmätä ja niinhän ne todella ovat!

   Poista
 8. Ihana pentu! Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä! :D

  VastaaPoista