Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Maaliskuu

8.4.2016
Maaliskuu on näin jälkeenpäin kännykkäkuvien valossa ollut upea kuukausi siitä, että kevään tulon huomaa kuukauden kuvista todella selkeästi. Vielä alkukuusta olemme nauttineet lumesta ja loppukuuta kohden lumi on alkanut sulamaan keväisten  päivien lämmittäessä. Mitään kovin ihmeellistähän me emme maaliskuussa edelleenkään tehneet, elimme vain tavallista koiramaista arkea. Se kuitenkin näytti tältä: 

1. Nukkumiskuvia Vemmusta on todella paljon, mutta kyllähän noin suloista kaveria mielellään kuvaakin. ;) Pieni Menninkäinen. ♥ - 2. Ja näin kiitää pikkuriiseni eteenpäin - 3. Velmukin koittaa ottaa Röllin pompuista mallia ja pysyä isoveikan menossa mukana. - 4. Rölli ja Röllin sopivan kokoiset kepit. :D Velmukin tajusi jättää turvavälin pikkumustaan, kun se vei koko metsätien leveyden verran tilaa risullaan. 

1. "Eeeen minä mitään ole tehnyt! T. Velmu" - 2. Kävimme Velmun kanssa katsomassa ensimmäistä kertaa hevosia ja ne olivat pikkusnautserin mielestä varsin hurjia otuksia. - 3. Röllin kanssa joku kaupungilla tehty juoksulenkki takana. Itselläni on ollut ongelmia terveyden kanssa loppuvuodesta, mutta nyt maaliskuussa olemme hiljalleen päässeet miltei neljän kuukauden tauon jälkeen  aloittelemaan juoksemista. Kuukauden päästä onkin luvassa tutustumista canicrossiin! Rölli tietenkin on opetettu olemaan vetämättä, joten saa nähdä, mitä siitäkin tulee. Videota meidän lenkeistämme huhtikuun puolelta. ;) 

Näissä ulkoilukuvissa kevät jo todella tekee tuloaan. Ihanan  aurinkoisia päiviä! Velmun seisotuskuvassa pikkunapero on 5kk. 

1. ♥ - 2. Melkein niin kuin ennen. Melkein. Käppänä vapaana edellä ja riiseni hihnassa kiinni perässä. - 3. Pieni söpöläinen ja hönöttäjä taustalla. :'D

1. Ihana keväinen päivä ja sulanut maa yhdessä kohdassa. ♥ - 2. Otto käväisi hoidossa meillä - kumman vähällä käytöllä ovat nuo koiranpedit meillä. Yritäpä katsoa telkkaria, niin kohta on kaikki mahdolliset koirat sohvalla painimassa. ;) - 3. Metsään menossa. Kaupungissa asuessa se vaatii hieman erilaista vaivannäköä käydä kahdesti päivässä metsässä. - 4. Komea pikkuriiseni 

1. Kotikotona Velmun kanssa ja varsin iso möhkäle se jo on! - 2. Pieni taas vetelee sikeitä niin somana. ♥ - 3. Ja näin riemukasta menoa meillä aina metsässä on. 

1. "Missä mun ruoka viipyy? T. Rölli" - 2. On se kyllä komea! - 3. Mahtoi Otolla olla jonain hoitokertana tukalat oltavat. :D 


Ihana keväinen päivä taas. ♥ Velmu loikkaa riemulla kohti kevättä!

1. Tämä pikkusilta on Velmun mielestä huuuurjan pelottava, vaikka olemme tainneet tuon ylittää jo kolmesti. - 2. Pieni ja iso ♥ - 3. Ihana iltalenkki auringonlaskussa. 

1. Velmu osaa kyllä valita nukkumispaikat itselleen. :D - 2. Käväistiin siellä käppänälenkillä - 3. Ihanan aurinkoinen ja lumeton kevätpäivä kallioilla. - 4. Ihana aamuaurinko. 

1. Joku superhieno aamu! - 2. Rölli vähän toheloi ja juoksi pennun kumoon sillä seurauksella, että Velmu putosi leveään ja syvään ojaan vajoten pinnan alle. Onneksi se nousi sieltä heti ylös ja pystyi uimaan ennen kuin ehdin itse auttamaan sitä. Meni kyllä hetki tilanteesta tasaantumiseen (minulla siis, Velmu tallusteli reippaana autolle, kun itse olin itku kurkussa) ja kotonakin vielä itketti säikähdyksestä. - 3. Röllin kanssa saaressa lenkkeilemässä. Ei hassummat näkymät! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti