Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Vastauksia

28.11.2013
Kysymyspostaukseen ei juuri tullut kysymyksiä, joten tässä olisi niihin muutamaan kysymykseen vastaukset. Kiitos kysyjälle näistä!


Kuinka kauan olet harrastanut koiria?
Siitä harrastamisesta en tiedä, koska meillä on nyt vain sattunut olemaan koira. Sinihän on kuitenkin ollut meillä monen monta vuotta jo ja ollessani aivan pieni meillä oli sekarotuinen Muru. Varsinaisen koiraharrastuksen voisin katsoa kuitenkin kohdallani alkaneen sen jälkeen, kun hevoseni lopetettiin ja aloitin tämän blogin raapustamisen. Se ei suinkaan alkanut siis silloinkaan, kun Santtu asteli taloon, vaan huomattavasti sen jälkeen. 

Oton ja Santun huonot puolet?
Jos Santusta pitäisi keksiä huono puoli, olisi se ehdottomasti sen rähinäherkkyys. Käytännössä katsoen tuo ominaisuus sulkee esimerkiksi kaikenlaiset koiratapaamiset pois. En tiedä, miksi tuota "ominaisuutta" pitäisi kutsua, mutta nämä kaksi muuta eivät rähise. Sini korkeintaan on vastannut Santun rähinään, mutta ei ikinä itse aloita.

Oton huonoksi puoleksi lukisin taas sen, että se pelkää joitakin käsittämättömiä asioita, kuten hallien seiniä. Kuinka monet hallimätsärit ovatkaan menneet pilalle ihan vain tämän seikan vuoksi! Eikä asiaan siltikään ole saatu mitään parannusta.

Top 3 parhaat kuvat koirista?
Tässä varmaankin tarkoitettiin minun kuvaamiani kuvia koiristamme. On kyllä aika vaikea valita kolmea parasta, sillä kuvia on ehtinyt kertymään tuhottomasti, enkä yleisesti ottaen pidä kuviani kovin kummoisina. Voisin kuitenkin kertoa pitäväni maisekuva-tyyppisistä koirakuvista, joissa koira on melko pienessä osassa kuvassa. Jostain syystä en itse kuitenkaan ole kuvannut tällaisia kuvia.

Kuitenkin niihin kolmeen parhaaseen tai oikeastaan lempikuvaani koiristamme.

Tämän kuvan valitsin, koska tästä tulee niin hyvin esille Sinin luonne. Korvat ovat kadoksissa ja temputtajan roolissa oleva omistaja juoksee karanneen koiran perässä namipala kädessään edestakaisin kotitiellä. ;) En tiedä, että aukeaako tämä kuva muille, mutta minusta tämä vain ilmentää Siniä täydellisesti. 

Toinenkin valitsemani kuva on Sinistä.  Tämä kuva on kuvattu elokuussa 2012 ja tuossa kunnossa olevana haluan Sinin muistaakin. 

Kolmatta kuvaa en osaa valita, sillä sellaista ei ole syntynyt. Minulla ei ole sellaista kuvaa Santusta tai Otosta, joihin kiteytyisi niiden luonne tai johon liittyisi toisen valitsemani kuvan kaltaisia muistoja. Juuri oma mielikuvani tekee näistä kahdesta ensimmäisestä kuvasta suosikkejani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti