Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Touko-kesäkuu

13.6.2014
Nyt olisi taas kännykkäkuvia tarjolla toukokuulta ja kesäkuulta. Aika paljon tulee kuvattua räpsittyä kännykälläkin, kun se sattuu aina olemaan matkassa mukana, vaikka kamera ei olisikaan. Tänä viikonloppuna vietämme molempien koirien kanssa hiljaiseloa, sillä Santulla oli tänään fysioterapia ja Otto on jälleen kipeänä. Agilitytreenit jäivät siis tältäkin perjantailta väliin, mutta Santtu on viime aikoina tehnyt niin kivasti, että ehkei sen kanssa pieni tuumaustauko ole pahitteeksi. 

1. Hieno herra valkea lähdössä luonnetestiin. Tulikin tuosta kuvasta mieleen, että olisi taas trimmauksen aika... 2. Toukokuussa saimme nauttia monista kauniista illoista tultuani koulusta 3. Treenien jälkeen hallilta. Santtu oli ihan super tuolla kerralla, vaikka yhden lentokeinun tekikin. 4. Käy se metsässä kulkeminen paljain jaloinkin. 


1. Seuran kisoihin lähdössä töihin. Nämä vaativat aivan liian aikaisia herätyksiä minulta, joten aamukahvi sujahti kitaan sujuvasti samalla, kun heitin koiran pihalle. 2. Epiksissä ensimmäinen sijoitus 3. Paikkamakuutreeniä 4. Metsäretki sateisena päivänä


1. Olimme viime viikonlopun talonvahtipuuhissa. Pojatkin nauttivat, kun saivat olla koko päivän ulkona. Näillä näkymin ensi viikonloppuna olisi uutta pestiä tarjolla. 2. Rontti... :D 3. Kyllä ne oikeasti joskus hihnassakin kulkevat! 4. Sateisen ilman metsälenkkiä ja siellä treenailua. Kyseessä tietenkin seisomiskäsky. Metsässä on kätevä tehdä pikkutreenejä, kun vapautus toimii palkkana kaikkea muuta paremmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti