Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Uutta lookkia

17.6.2014
... niin koiralle kuin blogiinkin. Ehkä tämä taas hetken menettelee, kummassakin tapauksessa. 


Eilen tosiaan otin operaatiokseni pienen valkoisen trimmaamisen. Monta viikkoa olin trimmaamisen kanssa jo jahkaillut, kunnes vihdoinkin tartuin tuumasta toimeen. Santustakin oli varsin mukavaa pönöttää pöydällä, kun samalla sai katsoa parvekkeen kaiteen ylitse ja tiirailla kävelytiellä näkyvää vilinää ja vilskettä... Niin, siis, koko trimmauksen aikanahan parvekkeemme ohi kulki ehkä viisi koiraa, että sellainen hurja väenpaljous. :D 

Koirasta lähti melkein kassillinen karvaa ja ei kyllä ihan näytä siltä.  Lopputulos näyttää lähinnä siltä, että on vain kammattu karvat suoriksi. Pääosin siistiytyminen tapahtui jälleen sormivoimin nyppimällä. Rullaaminen on kyllä taito, jonka haluaisin oppia, jotta koira pysyisi aina jossakin kuosissa. Kovaa kyytiä ollaan menossa taas räjähtäneeseen versioon ja se ei jostain syystä houkuttele ollenkaan. Kinttukarvojakin saisi nyppiä vähän ahkerammin ja partaakin pitäisi lyhentää jotenkin. Sitä en raaski kuitenkaan nyppiä.


Otollekin kuuluu ihan hyvää tilanteeseen nähden. Tällä kerralla murheenkryyninä on virtsatietulehdus. Ensimmäinen antibiootti ei tehonnutkaan tarpeeksi hyvin ja kävimme eläinlääkärissä torstaina uudelleen. Virtsanäyte jäi viikonlopun ajaksi tarkempiin viljelyihin ja tänään saimme uuden antibiootin. Kuuri kestää puolitoista viikkoa ja siitä noin viikon päästä menemme uuteen testiin ja lisäksi ottamaan verikokeet, ettei taustalla ole mitään vakavampaa. 

2 kommenttia:

  1. Ihana uus banneri. Millä teit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Hain tällä kerralla jotain melko simppeliä ja "asiallisempaa" ulkomuotoa, toivottavasti se toteutui. Oton kuva kyllä tulee vielä vaihtumaan, sillä sen tassut olivat metsässä piilossa ja siitä tuli hassun näköinen, kun sen leikkasi. Ohjelmanani on Corel PSP X4.

      Poista