Blogi Velmu Rölli Unto Muut koirat Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Pomppiva pieni valkoinen ja musta minikiituri

6.6.2014
 

Meillä on ainakin kesäkuun ajan kuukausikortti läheiselle hallille, joten omatoimitreenit helpottuvat huomattavasti. Tai siis... Emmehän me ole mitään omatoimitreenejä tehneet juuri viime aikoina, koska olen ollut laiska, enkä ole jaksanut lähteä busseilla sompailemaan seuran kentälle. Olemme viimeksi harjoitelleet itsenäisesti alkuvuodesta, kun meillä oli kerran viikossa hallilta vuoro. Ei tarvitse ihmetellä, miksi esteiden opettelu ei ole edennyt. Eipä tämä yksi kuukausi vielä ihmeitä tee, mutta ehkä saamme edes jotakin edistystä aikaan. Suunnitelmani olisi käydä nyt pari kertaa viikossa hallilla harjoittelemassa keppejä, kontakteja ja rengasta.

Eilen kävimmekin hallilla ensimmäisen kerran, kun flunssani tuntuu vihdoin hellittäneen. Santtu sai pari kertaa ottaa A:n kontaktin (joo, se otti sen taas nätisti, vaikka alastuloihin olisikin hyvä saada vauhtia lisää) ja muuten harjoittelimme keppejä. Ryhmätreeneissähän meillä on ollut viime aikoina kaikki ohjurit kepeissä, vaikka aiemmin väleistä on ollut poistettuina joitakin ohjureita Santun kanssa. Santtu kuitenkin luultavasti on hoksannut keppien idean ainakin jollain asteella, sillä viimeisillä pujottelukerroilla meillä oli vain neljä ohjuria käytössä, eikä koira pähkäillyt, mitä tässä pitäisi tehdä. Onhan tuosta vielä pitkä matka valmiisiin keppeihin, mutta oli silti kiva huomata, ettei se ihan niin vaiheessa sentään enää ole kuin olen kuvitellut. 

Otto valitettavasti on juuri niin vaiheessa kuin olen kuvitellutkin sen olevan. Kontakteja se ei tajua vielä ollenkaan, joten sen kanssa treenit keskittyvät niihin. Eiköhän Otollekin jossain vaiheessa yhtäkkiä naksahda kontaktien ottaminen paikoilleen kuten Santullekin. Tai sitten ei. Se rallattelee niin iloisena aina, ettei välttämättä malttaisi kuunnella. Kepeistä meillä oli Oton kanssa muutama ohjuri poissa, mutta se ei kyllä vielä kestä enempää tai jää seisomaan ja ihmettelemään. 

Huomenna edessä olisikin ohjatut treenit pitkästä aikaa taas. Kaksi viimeistä kertaa on jäänyt valitettavasti meiltä väliin,  joten saa nähdä, miten hommat huomenna sujuvat. Jotenkin tuntuu, että Santtukin on ihan pösilö tällä hetkellä. :D 

PS. Mitä tälle blogille on tapahtunut? Puhtaasti vain kuvapostauksia on enää murto-osa postauksista ja niistä blogi lähti aikanaan liikkeelle. 

2 kommenttia: