Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Hyvän mielen treenit

2.8.2014

Tohon persjättö, tohon takaakierto, tohon valssi, tohon takaakierto. Älä juokse kyyryssä kuin Notre Damen kellonsoittaja, äläkä kadota ajatuksiasi. Ei kuulosta kovin erikoiselta, mutta kun hypyt olivatkin hyvin lähellä toisiaan, sai laittaa ihan tosissaan töppöstä toisen eteen minimustan kanssa. Silti tuli monia paikkoja, kun tunaroiva ohjaaja kaikessa yksinkertaisuudessaan oli myöhässä tai jalat veivät väärään suuntaan. Otolle kyllä passasi, kun ruokaa sateli (sehän teki siten kuin ohjattiin), mutta Santun kanssa ei paranisi säheltää näin. Oton kanssa on suhteellisen mutkatonta ohjaajankin harjoitella, koska se kestää toistoja.

Ei tosiaan ollut ihan ykkösten rata tällä kerralla kyseessä, mutta ei niitä aina parane rallatellakaan, jos mielii ohjaamaankin oppia vielä joskus. Siitä huolimatta Santulle löytyi varsin kiva motivaationnostatuspätkä, vaikka siinäkin oli vaikeita osia - tai siis niin ainakin luulin. Lähetys putkeen, joka vie puomin toiselle puolelle ja ohjaaja jäi lähetyspuolelle. Puomin toisella puolella oli hyppy, josta putkeen. Tällehän on jokin hienompi nimikin, mutta en muista sitä.  Otolle tämä oli hyvin vaikea, mutta Santtu ei paljoa apuohjaajaa tarvinnut.

Santtu oli kyllä todella kiva treeneissä, reipas ja innoissaan. Se irtosi hyvin putkiin ja sillä oli selkeästi hauskaa. Kyllähän Santtu esteet aina hakee, mutta eilen se oikein ampaisi heti, kun sille oli selvää, minne mennään. Eilisten treenien jälkeen ei ollenkaan harmita pitää kuukauden taukoa. Mieltä vielä piristämässä kommentit siitä, että Santtu voisi hyvin olla jo kisavalmis ykkösiin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti