Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Tilannepäivitystä

12.12.2014
Oton vointi on ollut hyvin vaihtelevaa viime aikoina ja päivä kerrallaan mennään sen suhteen. Joinakin päivinä pieni mies ei halua edes ulkoilla tai tule ovelle katsomaan, kuka kotiin tulee. Se vain makaa noina päivinä sängyssä kipeän näköisenä. Oton painokin vaihtelee paljon ja nyt selkeästi on laskusuunta sen kanssa jälleen menossa, vaikka koira syökin yhtä paljon kuin aina ennenkin. On kurjaa katsoa nuorta koiraa, joka voisi aivan hyvin olla kymmenen vuotta vanhempi ulkoisten seikkojen varjossa. Jotta kuulumiset eivät olisi aivan niin masentavia, niin Santulle kuuluu varsin hyvää ja tänään se liiteli treeneissä varsin mallikkaasti jaksaen kolmentoista minuutin rupeaman. Tokokokeen jälkeisenä päivänä teimme myös kokeessa epäonnistuneet liikkeet ja niissä ei ollut mitään ongelmaa, vaan koira yllättäen teki todella hyvällä vireellä. Tällaista se käppänän kanssa on  - ikinä ei tiedä, millaiset treenit on edessä!

Alla kiteytettynä kuvien ja videon muodossa viime aikojen puuhailumme - mitään ihmeellistä ei siis ole tehty

2 kommenttia:

 1. Elämä koirien kanssa on ihmeellistä ilman mitään erityisiä kommervenkkejäkin.
  Otolle toivomme paljon hyviä ja virkeitä päiviä! Ja teille kaikille sitä, että Oton vaivojen syyt selviäisivät. Toivottavasti löytyisi jokin keino helpottaa Oton oloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on kyllä totta! Toivotaan todella niin, vaikka shuntti periaatteessa ainut mahdollisesti hoidettava vaihtoehto olisi ollutkin.

   Poista