Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Hei, me treenataan!

19.12.2014
Tämähän on jo niin harvinaista herkkua, että lienee mainitsemisen arvoinen asia. Eilen sain raahauduttua muutamaksi minuutiksi tekemään Santun kanssa hyvän mielen treenit kentälle ja sellaiset ne olivatkin. Pitäisi vain keksiä jotakin yllätyksellistä snautserin kanssa treenatessa, jotta mielenkiinto pysyisi yllä. Nyt treenimme menevät aika saman kaavan mukaisesti. On meillä ollut parempiakin päiviä, mutta ei tuo huonointakaan ulosantiamme ollut. Etenkään seuruun kanssa emme nillitä turhia, sillä se on Santun kanssa lähinnä oikean mielentilan hakua. Kaukot olivat kyllä rumat, joten niitä varmasti työstämme joululomalla.

2 kommenttia:

  1. Hienostihan Santtu seuraa. Muutenkin on ihailtavaa miten Santtu kuuntelee sua ja seuraa tarkasti. Kyllä huomaa miten leikkiminen nostaa Santun energiatasoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun mielestäni tuossa on "ihanteellisimpana" myös paljon korjattavaa: vinous ja ajoittainen väljyys (etenkin käännöksissä) ja varmasti joku kauemmin harrastanut löytäisi muutakin. :) Blogissa esitetyillä videoissa Santulla on kyllä kiva vire! Pitäisi päästä möllitokoihin myös tekemään viretreeniä, kun kokeissa suurimmat ongelmamme ilmenevät, kun vire ei ole riittävällä tasolla.

      Poista