Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Parin päivän pikaloma

5.6.2015

Tiistaina pakkasimme kimpsut ja kampsut kasaan ja keskiviikkoaamuna suuntasimme kohti Turkua. Matkan varrellakin kävimme ihmettelemässä paikkoja - tsekattua tuli Mustion linna, Raaseporin linnanrauniot, Fiskarsin ruukki ja Teijon retkeilyalueelta yksi reitti. Turussa olimme vasta illalla, mutta kävimme katsastamassa siellä vielä Turun linnan ja teimme pitkän kaupunkikävelyn, jolle ainoastaan Santtu pääsi mukaan. Muuten koko poppoo kulkikin somasti riekkuen mukana lähes kaikkialla. Kamera lojui suurimman osan kohteista laukussaan, joten kuvasato ei päätä huimaa. Välillä on kyllä mukava kulkea ilman sitä. 

Torstaina lähdimme matkaan heti aamusta ja tarkoituksenamme oli lähteä kulkemaan koirapoppoon kanssa Saariston rengasreittiä. Ensin kävimme kuitenkin tsekkaamassa Turussa koirarannan, josta lähdimme matkaan. Torstai kuluikin lähinnä autoillessa, mutta ihmettelemässäkin kävimme Kuusiston linnanraunioita ja Lenholman luontopolkua. Rengasreitin kiertäminen tyssäsi siihen, kun emme mahtuneet yhteen lauttaan, emmekä jaksaneet jäädä odottamaan enää seuraavaa hellesäässä. Niinpä päätimme käydä vielä paluumatkalla Teijon retkeilyalueella pyörähtämässä. Tästä huolimatta päivästä tuli melkein kaksitoistatuntinen, joten riittävästi ohjelmaa saimme siihenkin sisällytettyä, vaikka suunnitelmat muuttuivat.

Reissu oli varsin uuvuttava koirille ja tällä hetkellä jaloissani makaakin kolme varsin väsynyttä kaverusta. Luulisin, että tämä päivä menee ihan vain lepäillessä. Yllättävän näppärästi kolmikko kyllä kulki kaikkialla, vaikka hihnakävely koko porukan kanssa ei vielä tahdokaan luonnistua ja vie vääjäämättä melko paljon huomiotani. Röllille onneksi tajusin hankkia reissua varten pahoinvointilääkettä (joka tepsi erinomaisesti), jotta se pystyi matkustamaan hieman mukavammin takana.

 

6 kommenttia:

 1. Kivan oloinen reissu.:) Välillä on ihan hyvä antaa kameran levätä laukussa ja keskittyä nauttimaan maisemista.:) Joskus meinaan itse huomaan, että sitä vaan kuvaa ja sit jää suuri osa muusta huomaamatta.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli kyllä todella kiva reissu! Ja tuo on ihan totta, vaikka nyt jälkeenpäin hieman harmittaakin, ettei reissusta tullut otettua kuvia. :D

   Poista
 2. Toi eka kuva on kyl siisti! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo eka kuva on tosiaan ihan super-siisti! Ja mulla jää nykyään liiankin usein kamera matkasta, kuvat on sitten iphone-laatua ja yleensä vielä instagramin filttereiden läpi..
  Röllin turkki näyttää kerrassaan kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No joo, musta tuntuu, ettei viime aikoina ole tullut juuri kuvattua muutenkaan ja silti koneella lojuu tsiljoona käsittelemätöntä kuvakansiota... :D Tulee kuitenkin räpsittyä lähinnä kännykällä. Ja turkki kyllä vaikuttaakin kivalta! Uskoisin, että siitä myös vähintään kohtuullinen tulee.

   Poista