Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Kesäkuu

30.6.2015
Kesäkuu meni suunnitelmiemme osalta hieman puihin, kun hihnanpää sairasteli puolet kuukaudesta ja tälläkin hetkellä pukkaa vielä normaalia flunssaa päälle - johan tässä välissä oli kaksi päivää, kun pääsimme lenkkeilemään normaalisti... Jostain kumman syystä ei sitten tokoiltu kolmesti viikossa ja aksailtu kahta kertaa viikossa, vaikka niin kovin suunnittelinkin. 

Kesäkuumme kuitenkin sisälsi... 

 1. Ihanissa maisemissa lenkkeilyä 2. Lomareissun 3. Eläinlääkärikäynnin, koska S oli reissusta palattuamme hieman omituinen: koiralla ei kuitenkaan ollut pissatuledusta tai eturauhasongelmia (ultrattiinkin, jotta saatiin varmuus), mutta anaalirauhaset olivat hieman täydet (olin niitä epäillytkin) 4. Ensimmäiset viralliset agilitykilpailut

1. Metsäretkiä 2. Kauniiden iltojen ihastelua 3. Bussilla matkustamista 4. Yhdet aksatreenit kamalassa ukonilmassa

 1. Lintupaistin suunnittelua 2. Painonnostoa, kun testasin, meneekö R vielä sylikoiran määritelmään - eikös tuo nyt mene? ;) 3. Kiipeilyä - Röllillä on jostakin syystä paha tapa heti kivuta ylöspäin, mikäli se vain pääsee. Tässäkin olimme menossa kentälle treenaamaan, enkä ehtinyt edes kissaa sanomaan ennen kuin koira oli tuolla. 4. Koiralapsen toteamista melko riisenin näköiseksi jo. 

 1. Kaupungilla kävelyä 2. Rantalenkkeilyä 3. Turkin kunnon ihastelua

 1. Toisen kesälomareissun koiraharrastuksen nimissä, vaikka matkaseura olikin eri tällä kerralla. 2. Rennosti oleilua (majoituspaikassa ei tosiaan yksikään koiristamme stressannut liiaksi. Santulla oli oma sänky, kuten minullakin, mutta R&O joutuivat jakamaan..) 3. Välttämättömiä varustehankintoja 4. Toiset ja kolmannet aksakisamme

1. Sen toteamista, että yhden hengen sänky on ihan riittävän tilava yhdelle ihmiselle ja kolmelle koiralle, vaikka yksi näistä onkin jo miltei vasikan kokoinen. Sopu sijaa antaa. 2. Kauniita auringonlaskuja milloin missäkin maisemissa. 3. Hieman lisää varustehankintoja.

 1. "Eeeen se minä ollut"-vakuuttelua, kun epäilin jonkun syöneen kukkia... Ja eihän tuolla ilmeellä varustettu koiralapsi voi olla syyllinen. ;) 2. Sairastamista useampaan otteeseen. Yksin ei tarvinnut kertaakaan kyllä olla. 3. Koirien itsetunnon polkemista 4. Kylillä käynnin. 

2 kommenttia:

  1. Kylläpä sitä otsikkokuvaa nyt muutellaan! Hitsin hieno ulkoasu kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu. :D Sairastellessa ei ole oikein muutakaan tekemistä, enkä pitänyt edellisestä. Tämä on jotenkin enemmän meidän näköisemme. Kiitos!

      Poista