Blogi Velmu Rölli Unto Muut koirat Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Syyskuu

7.10.2015
Ensimmäinen "arkikuukausi" meni ohi niin, että hujahti. Hirveästi ei tullut kännykälläkään kuvattua, mutta kokosin kuitenkin syyskuun materiaalit yhteen nippuun, kuten olen tehnyt aiempinakin kuukausina. Näitä on mielestäni niin mukava katsella, kun fiilis on ihan erilainen kuin kuvaamalla kuvatuissa kuvissa. Kuvat eivät ole aikajärjestyksessä. 

Syyskuussa... 
 1. Rölli askarteli useampaan otteeseen - tässä on syöty kuumemittari. Riisenilapsi taisi ajatella, ettei omistaja sairastu, jos ei voi mitata kuumetta. ;) -  2. Taistelin hyvin vastahakoisen trimmattavan kanssa. :D Rölli vaikutti vain nauttivan pyynättävänä olemisesta... - 3. ♥ - 4. Mittailimme silmämääräisesti kokoeroja. 

1. Koirilla oli ensimmäistä kertaa tänä syksynä sadetakit päällä - Röllilläkin oma hieman isompi takkinsa, joka löytyi kympillä "Hurtta outletista". Ei tosiaan paha hinta, kun pikkupoikien takeista pulitettiin aikanaan melkein viittäkymppiä kappaleelta! - 2. Näyttelyihin valmistautuminen meni miltei niin kuin piti, kun unohdin kokonaan varata Röllille trimmauksen. :D Niinpä piti itse tarttua tuumasta toimeen! - 3. Rölli ei paljoa mudasta piitannut. Se ui jokaikisessä mahdollisessa rapaojassa. - 4. Etsimme Santun kanssa uusia reittejä - tämä polku ei valitettavasti lopulta johtanut minnekään, mutta nättiä oli silti!  - 5. Kävimme kahden silminnähden stressaavan koiran kanssa näyttelyissä. -  6. Ihastelimme syksyn väriloistoa

Ei näistä muuta kuin ♥♥♥

1. Santtu alkoi pääsemään mukaan pk-juoksulenkeilleni, kun säät viilenivät. - 2. Röllikin sai vielä toisinaan olla vapaana aamulenkeillä - niinä päivinä, kun lintuja lenteli paljon, oli riisenilapsi hihnassa, koska autotie on ihan vieressä ja Rölli bongaa linnut vielä tien toiseltakin puolelta. - 3. Totuttelimme pimeällä tehtyihin iltalenkkeihin. Hävettää kyllä myöntää, mutta heijastimet uupuvat yhä edelleen meiltä kokonaan muualta kuin koirien pannoista ja hihnoista...  - 4. Teimme sateisilla säillä lenkkejä ja harmittelimme sateen lakkaamista. 

1. Kävimme Jennin kanssa Nuuksiossa juoksemassa ja Santtukin pääsi mukaan. S on kyllä niin pätevä metsäkaveri, ettei ole pätevämpää. ♥ -  2. Rölli röllötteli useampaan otteeseen samaan tapaan kuin pikkupojat, mikä on mielestäni hyvin hassua, koska se on niin iso. :D - 3. Nautimme aurinkoisista päivistä. 

1. Myönnyin harvinaisen aikaisin tänä syksynä kiikuttamaan pimeinä iltoina metsässä taskulamppua mukanani. - 2. Totesin, että on ihan kivaa olla aamupäivät kotona, kun saa lenkkeillä valoisaan aikaan mitä kauniimmissa paikoissa. - 3. Ihailimme kauniita päiviä. - 4. Tokoilimme pätevän Hörökorvan kanssa. 

1. Nautimme väriloistosta (tämänkin voi mainita vaikka kuinka moneen otteeseen näköjään!) - 2. Santun kanssa aksailimme pariin otteeseen Jennan treeneissä - kyllä ohjaajankin sykkeet saadaan toisinaan käymään korkealla. ;) - 3. Santtu lällätteli Röllille usein, kun sillä on etuoikeuksia ja niihin lukeutuu aamulenkeillä vapaana oleminen, jolloin voi noutaa kaikkia risuja ja tulla härkkimään muiden nenille. - 4. Röllikin näytti toisinaan ihan pätevältä.

1 kommentti:

  1. Meillä on pimeällä heijastimien lisäksi koirien pannoissa tai valjaissa pienet jatkuvasti palavat ledit (koirat vieroksuivat vilkkuvia valoja) Clas Ohlsonilta. Näkyvät sielläkin, missä ei ole heijastuvaa valoa. Ledejä on erivärisiä, joten tiedän pimeässäkin, kumpi pyrkii omille teilleen. Noin 5 e/2kpl.
    Rölli on oikein suloinen herra Koipeliini. Tulee ihan mieleen esimurkkuikäiset poikalapset ;)

    VastaaPoista