Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Joulukuu

8.1.2016
Viikon verran on jo tätä vuotta eletty, mutta halusin vielä viime vuoteen joulukuun kännykkäkuvien muodossa. Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä ja Otto oli ainoa, joka pelkäsi. Velmu pyysi kesken illan uloskin pissalle ja kävin sen kanssa silloin. Palattuamme kaupungille paukkui ulkona vielä seuraavankin iltana, eikä pentu onneksi sanonut mitään. Luulen kuitenkin, että todellisen tilanteen näkee vasta seuraavana uutenavuotena, kun Velmu on vanhempi - toivottavasti kaikki kuitenkin sujuu silloin yhtä hyvin kuin nytkin. 

1. Riisenilapsi katselee ikkunasta ulos - paljoa siitä ei kyllä näy, lintuja korkeintaan.  2. Joulukuun kolmantena päivänä kävimme tätä ihanuutta katsomassa. <3 Oli vaikea pitää tietoa itsellään, enkä kyllä siinä ihan täysin onnistunutkaan. 3. Rölli ja Taika vetelemässä päiväunia. 4. Otto ja Taika ihmettelemässä keittiössä, missä ruoka oikein viipyy. 

1. Joulukuussa lenkkeilysäät olivat lumettomuudesta huolimatta varsin kivat, vaikka moni lenkki tehtiinkin mustissa maisemissa päivänvalon kadottua. 2. 12.12. palautimme Taikan ja samalla reissulla äidilleni tuli tällainen nappisilmä, Topi. 3. Velmun tuloon valmistautumista. 4. Röllin kanssa kauniista säästä nauttimassa. 

1. Lunta! 2. Viimeinkin 18.12. koitti päivä, jolloin haimme Velmun kotiin. 3. Röllin vastaus liian pitkään kestäneeseen pennunhakureissuun - mm. Mörön oma ruokakuppi syötynä palasiksi. 4. Pieni tiitiäinen ensimmäisenä iltana pedissään. <3 

 1. Maa tömisee, risut rämisevät ja Röllihän se sieltä vain painelee. :D 2-4.

1. Joululoman voi todeta kahdestakin asiasta - luen sohvalla ja käsissäni on romaani. Tämän jälkeen lomalukemiset olivatkin opiskelupainotteisia... 2.3. Jouluaattoa edeltävänä yönä syntyivät vihdoin kahdelle nuorimmaiselle koiralle joulusukat, kun tulin kotiin viettämään joulua pariksi päiväksi. Käppänäthän niihin oli saatava, mutta loput koristelusta jäi seuraavalle vuodelle, kun kello alkoi näyttämään kolmea aamuyöllä... 4. Röllin kanssa kauniissa säässä tepastelua jälleen kerran. 

 1. Penneli ensimmäisiä kertojaan metsässä. 2. Röllin kanssa hämärtyvässä illassa lenkillä. Taisi olla se kerta, kun Hönö söi muovipussin... 3. Kyllä riisenikin voi olla oikein kompaktin kokoinen! 

1. Ylväs pikkuriiseni kallioilla 30.12. 3. Joltakin iltaretkeltämme. 2 &4. Velmulla on kaikenlaisia kummallisia nukkumapaikkoja ja pari kertaa sen katoaminen onkin huolestuttanut. Ensimmäisellä kerralla se löytyi vaatekaapista, toisella kassistani ja kolmannella sängyn alta. 

2 kommenttia: