Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Kaksi kuukautta elämää

5.3.2016
Tammikuulta jäi sattunneesta syystä kännykkäkuvapostaus tekemättä, mutta halusin jakaa niitäkin kuvia vielä blogin puolelle, joten tässä näitä nyt olisi tuplapaljon! Tammikuussa onnistuin vielä aika hyvin ajoittamaan ulkoilut pimeisiin hetkiin, joten suurin osa kuvista taitaa olla helmikuun satoa. 

 1. Muistaakseni saimme hieman talvea tämän kuvan aikoihin - 2. Iltaulkoiluja pikkuisen kanssa - 3. Kaupunkikävelyllä Röpötin kanssa. Pakkasta oli liikaa tämän hihnanpään sietokyvylle. 

 1. Lumipartainen Mörkö (Röllin lempinimikokoelma alkaa olemaan varsin "kaunis") - 2. Pieni opiskelukaveri <3 - 3. Upea auringonlasku järvellä - minua ei kyllä juuri rantaa pidemmälle saanut, vaan pysyttelin mielummin kuivalla maalla. - 4. Rölli sai tohvelitkin tammikuussa, kun pikkuriisenin tassut palelivat. Kyllä tarkenikin taas ulkoilla tossuhankinnan jälkeen! 

1. Pusu isoveikalle <3 (Oikeasti tässä kyllä ollaan äristy ensin ja sitten hyppäämässä isoveljen partaan kiinni) - 2. Velmulla oli kivaa niinä hetkinä, kun Otto oli meillä hoidossa, sillä Otto mielellään leikki pennun kanssa.  - 3. Parin tunnin patikointiretkeltä uusissa maisemissa. 

 1. Ihania iltahetkiä alkoi olemaan joskus tammikuun loppupuolella, kun valoa alkoi riittämään pidempään ja ehdimme lenkillekin silloin.  - 2. Röllin kanssa kallioilla seikkailemassa. Lumimäärä ei juuri riiseniä ole haitannut, vaikka itse sen perässä raahauduinkin jossain vaiheessa kuolemaa tehden. - 3. Pikkuriisenin elämä oli julmaa, kun joutui trimmattavaksi. ;) - 4. Aarteita etsimässä pellolla. 

1. Velmun ensimmäinen "oikea" trimmauskerta pöydällä sujui moitteetta. - 2. Ihana talvipäivä - 3. "Saisko sitä ruokaa nyt jo?" 

1. ♥ - 2. Hoitokoiria on meillä ollut useampaankin otteeseen näiden parin kuukauden aikana. - 3. Pieni pitkula nukkumassa. ♥ - 4. Pikkusnautseri kasvaa, kuvattu 1.2.

1. Velmu ja Topikin tulevat onneksi hyvin toimeen. :)  - 2. Lunta on tosiaan sadellut alkuvuoden aikana... - 3. Röllin kanssa eläinlääkärissä odottelemassa tuloksia - aika kului Riiseni-lehteä lukien. 

 1. Trimmivieraan (ja taustalla olevan Röllin) kanssa metsässä - 2. Trimmivieraasta tuli ihan siisti snautseri! - 3. Kolmen kopla. Kolme mustaa koiraa. Liikaa mustia koiria. 

1. Rölli on hyväksynyt pennun osaksi porukkaansa ihailtavan hyvin. ♥ Se on aivan täydellinen isoveli Velmulle! - 2. Yleensä hoitokoirajaksojen aikana ulkoilut oli jaettu kahteen erään - Topi ja Velmu yhdessä, sekä Otto ja Rölli yhdessä.  - 3. Pienet pällistelijät - 4. Ihana aamulenkki kahden koiran kanssa (se on aina pieni helpotus, kun puolet koirista lähtee) 

1. Sopu sijaa antaa. ♥ - 2. Pienet (tai pieni ja vähemmän pieni) rakkaat ulkoilemassa yhdessä. - 3. "Miksi minä olen täällä?" (Velmun tehosterokotuskerta)

 1. Ällöttäviä loskasäitä on ollut useampaankin otteeseen... - 2. Löydettiin tutusta metsästä ihan sattumalta uusi laavu! - 3. Kaunis sumuinen päivä - 4. Röllin ilmeestä loistaa kilometrin päähän, että sen elämä meni pilalle siinä vaiheessa, kun pentu alkoi pääsemään sohvalle. :D 

1. Sääolosuhteet ovat olleet melkoisen vaihtelevia. Yhtenä päivänä on näyttänyt tältä... - 2. ja seuraavana päivänä tältä. - 3. Kaunis talvipäivä kotikotona, jonne menin lenkille Röllin kanssa. 

1. Pieni metsäpeikko - 2. Pikkumusta ja hieman isompi musta - 3. Kallioilla taas. Kyllä eteläisestäkin Suomesta löytyy kaunista maisemaa! (T. hirveä matkustuskuume Lappiin) - 4. Hoitokoiria kylässä taas. 

 1. Kaunis talviaamu kera neljän koiran - 2. Otto-reppana eläinlääkärin jälkeen oli ihan uninen. - 3. Kevään saapuminen alkaa näkymään ihanan aurinkoisista talvipäivistä hiljalleen. 

1. Hieno pikkuriiseni! - 2. Muistan tämän lenkin erittäin hyvin, kun sääolosuhteet olivat kauniista taivaanrannasta huolimatta kaikkea muuta kuin ihanat - rakeita tuli niskaan useampaan otteeseen ja tuuli oli kovaa. - 3. Ikkunavahti päivystämässä

1. Näitä Velmun nukkumiskuvia on kyllä loputtomiin, mutta kun se on niiiiin soma röllöttäjä!  - 2. Kaunis aamulenkki mörköjen kanssa. - 3. Viimeksi pöydällä istui kuin sitruunan niellyt snautseri. :D 

1. Riiseni on kyllä yllättävän kompaktin kokoinen kaveri! Tässäkin kuvassa Rölli on keskellä muuttopuuhia ja hyvin mahtui! - 2. Kaunis talvipäivä Karkalissa. Saimme olla täysin keskenämme, ei näkynyt muita kulkijoita. - 3. Velmun liikkumisalue ei onneksi ole yhtä suuri kuin Röllillä. - 4. Vielä mahtuu hyvin, vaikka kokoa onkin pikkuhirmulle tullut jo huimasti lisää! 

Nämä kaikki kuvat ovat vierailultamme Julian luokse. Koirilla oli kyllä todella kivaa ja ne olivat kotona ihan naatteja.

2 kommenttia:

  1. Ihania luontokuvia jälleen :) Itse kanssa haaveilen Lappiin matkustamisesta, olisi niin ihanaa vaellella siellä varsinkin ruska-aikaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ruska-aikana siellä olisi kyllä todella upeaa! Minä olen päättänyt jo paikankin, jonne haluan Lappiin. :D

      Poista