Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

5.5.2013 match show, Klaukkala

5.5.2013
Kävimme tänään taas mätsäröimässä poikien kanssa, vaikka olinkin ajattelut, ettei Santtu enää tarvitsisi treeniä, koska se esiintyi niin hyvin 20.4. Vantaalla. Ajatukseni kuitenkin osoittautuivat vääriksi, kun mätsäri oli ulkona ja herra valkoisen keskittymiskyky oli tipotiessään. Toki olemme olleet ulkomätsäreissä vain kerran aiemmin, joten niissä ei ole juuri tullut harjoiteltua. Tässä mielentilassa liikkuminen ei ole se ongelma, vaan paikallaan seisominen. Onneksi kehän edettyä Santtu alkoi kuitenkin hieman keskittymään seisotuksissakin, joten ehkä jotain toivoa vielä on saada siitä kahdessakymmenessä päivässä koulittua ulkonakin malttavainen tapaus, vaikkemme ehtisi kuin parit mätsärit käymään. 

Sijoituksia ei näin "yllättäen" tullut, vaan Santtu oli sininen ilman sijoitusta ja Otto punainen ilman sijoitusta, mutta molemmat kyllä kaipaavatkin treeniä rutkasti lisää tämän päiväisen perusteella. Viime mätsärikerralla en olisi keksinyt Santun esiintymisessä enää parannettavaa, mutta tällä kerralla sitä oli paljonkin. Aina ei kai voi onnistua ja ihan kiva päivä oli kuitenkin, kun seura oli hyvää. 

4 kommenttia:

 1. Hei, meidän agilityseura Järvenpäästä järjestää helatorstaina match show:n hiekkapohjaisella ulkokentällä. Hyvät tuomarit ja palkinnot, kannattaa katsoo mainosta jos kiinnostaa yhtään =)

  http://www.koirat.com/tapahtumat/match_show_jarvenpaassa_23814

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muita suunnitelmia helatorstaiksi, jonka vuoksi silloin emme luultavasti lähde minnekään koirien kanssa.

   Poista
 2. Ihan uteliaisuudesta täytyy kysyä että mitä objektiiveja sulla on? Liekö joskus kysynytkin, mutta en muista enää :D Teidän blogia täytyy käydä aina katsomassa edes uusien kuvien toivossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole kysynyt ainakaan niin, että muistaisin. :D Multa löytyy Nikkorin 85mm f/1.8, joka mulla on useimmiten käytössä ja sitten alkuvuodesta ostin Sigman 70-200mm f/2.8, joka kyllä lähinnä pölyttyy kaapissa, koska pitäisi jaksaa viedä se huoltoon.

   Poista