Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Mätsäreitä

19.5.2013
Meillä onkin ollut toiminnantäyteinen viikonloppu Santun kanssa. Eilen, eli lauantaina, kävimme kasvattajan luona näyttelytrimmissä ja voi kun sieltä kuoritui hieno mies niillä aineksilla, mitä käytössä oli. Samalla sain neuvoja ensi viikonloppua varten, jotka toivottavasti muistan. 

Tänään kävimme harjoittelemassa peräti kahdissa mätsäreissä. Ensimmäiset olivat Lohjalla, josta tuloksena SIN-. Santun kasvattajakin oli tullut paikalle ja sain esittämiseen ohjeita. Santun kanssa saankin ihan juosta hihna löysällä, hui! Juoksemista olenkin muutamissa mätsäreissä kokeillut (mutta itse on samalla vähän vaikea katsoa, onko se hyvä vai ei), mutta hihnaa en kyllä ole uskaltanut löysätä kauhuskenaarionani nenä maassa kulkeva ja laukkaava koira. 

Lohjalta suuntasimme vielä Somerniemelle, kun huomasimme hyvin ehtivämme sinnekin harjoittelemaan. Sieltä Santtu sitten saikin ensimmäisen sijoituksensa ollen PUN2!:) Tästä voikin hyvillä mielin jatkaa ensimmäisiin virallisiin näyttelyihin ensi viikonloppuna katsomaan, mitä hörökorvasta tuumataan. 


4 kommenttia:

 1. Onnea! :) Sulla on tosi kiva blogi ja ihania kuvia. Millä kameralla kuvaat?
  Hei muutes tsekkaisitko meidänkin koirablogin? :) olisi kiva tietää mitä mieltä olet. Ja jos nyt rohkenen kysyä, että olisiko mitenkään mahdollista, jos tekisit meille bannerin? :) ei mikään pakko tietenkään, mutta itse olen erittäin ihastunut blogisi ulkoasuun, banneriin ja sävyihin!

  vauhtikorvat.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Kuvaan Nikon D7000 ja siihen löytyy objektiiveina Nikkorin 85mm f1.8 ja Sigman 70-200mm f2.8. Olenkin teidän blogissanne vieraillut muutamaankin otteeseen, mutta olen aivan törkeän huono kommentoimaan, enkä ole ikinä saanut kommenttia jätettyä. :D Banneria voin kokeilla väsäillä, jos heität sähköpostia tuohon sivupalkista löytyvään osoitteeseen.

   Poista