Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Kaikkea turhaa

11.5.2013
Tänään luvassa oli poikien kanssa jälleen mätsäröintiä, tällä kerralla Nummi-Pusulassa. Muorikin oli tällä kerralla mukana, mutta ihan vain turistina. Sen kanssa kehäilystä tuskin tulisikaan mitään, sillä sillä ei ole kokemusta. 

Santtu oli kehässä ennen Ottoa ja esiintyi mielestäni ihan hyvin, eli samalla tavalla kuin aina ennenkin. Tosin tuomarin tullessa katsomaan koiran ilmettä sen keskittyminen ei meinannut ollenkaan herpaantua tuomariin, joka ei ehkä ollut niin hyvä juttu. Muuten kuitenkin sujui hyvin (pöydälläkään ei luimuiltu tuomarille, jee!) ja saimme parikehästä punaisen nauhan. Otonkin kanssa parikehästä napsahti punainen nauha hirmuisen pitkästä turkista huolimatta, eli siinä kohtaa meinasi syntyä pieni esittämiskriisi. 

Onneksi sain kuitenkin äitini suostuteltua nauhakehään Oton kanssa, joten minun ei tarvinnut pähkäillä kahden koiran välillä tai esittää kahta. Nauhakehästä ei sijoituksia tälläkään kerralla tippunut kummallekaan, mutta olen kyllä todella tyytyväinen Santtuun tämän päivän osalta. 

Suureen koitokseemme onkin enää tasan kaksi viikkoa ja viikon päästä Santulla on sovittuna näyttelytrimmi - voiko tämä tästä enää todellisemmaksi muuttua? Jalkakarvoja tuolla turjakkeella ei edelleenkään ole nimeksikään, mutta mennään niillä, mitä on. Uskaltauduin ilmoittatumaan myös ensi keskiviikkona alkavalle neljän kerran arkitottelevaisuuskurssille, joten siitäkin varmaan tulee tulemaan jotain juttua. 

Tässä vielä uutta pönötyskuvaa puolitoistavuotiaasta (siistimättömästä) Santerista: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti