Blogi Velmu Rölli Unto Muut koirat Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

16.6.2013 Ryhmänäyttely, Aura

17.6.2013
tuomarina Petra Junehall, Ruotsi
NUO-H

arvostelu:"Erittäin suuri, hyvät mittasuhteet. Maskuliininen hieman karkea kallo, hyvä...?, poskia, erittäin lentävät korvat pilaavat ilmeen, tiukka purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Kulmaukset sopivat luustoon. Hyvä rintakehä, liikkuu hyvin takaa, hieman leveästi edestä, melko hyvä karva ja väri. Hyvä luonne"

Tällainen arvostelu siis tällä kerralla tuli Santun kanssa. Nyt meillä onkin enää Hämeenlinnan KR-näyttely luvassa ja sitten on kaikki tämän vuoden näyttelyt meidän osaltamme käytyinä. Toisaalta harmittaa, että ilmoitin Santun vain kolmiin näyttelyihin, mutta ehtiihän sitä kyllä ensi vuonnakin käymään, jos vielä kiinnostaa.

kuvia ei valitettavasti sateen vuoksi otettu, joten kuvituksena toimii keväällä hiekkakuopilla otettu kuva. 

8 kommenttia:

 1. Kenen koiran arvostelu tää oli? En meinaa löytäny xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sen tietty olisi voinut mainita, kun ei ollut kuvaakaan. Itselleni vain tulee niin itsestäänselvyytenä, kun on korvista mainittu, että tietäisi, kenestä on kyse. Santun arvostelu siis tietenkin kyseessä.

   Poista
 2. Onpa kiva blogi, jään seuraamaan;)
  Millä ohjelmalla olet tehnyt bannerin?
  Itselläni on ollut hieman ongelmia, jos olen tehnyt esim. gimp:illä. Kun olen yrittänyt ladata kuvaa blogiin, se on alkanut 'kuva on vioittunut tai sen muotoa ei voi tunnistaa'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Minulla on käytössäni ihan maksullinen ohjelma, Corel PSP X4. Valitettavasti en osaa auttaa ongelmassasi, sillä minulla ei ikinä ole ollut tuollaista.

   Poista
 3. Ihana kuva, mikä kamera ja objektiivi sulla siis on? Oon saattanut jo kysyä aiemminkin tätä, en muista :D käyttekö te Santun kanssa aktiivisesti näyttelyissä? Meidänkin harrastuksiin kuuluu näyttelyt!

  / http://vauhtikorvat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Runkona minulla toimii Nikon D7000 ja siihen löytyy kaksi objektiivia: Sigman 70-200mm f/2.8 ja Nikkorin 85mm f/1.8. Nämä olivat vasta toiset näyttelyt meidän kohdallamme, eikä niistä kyllä varsinaista harrastusta taida meille tullakaan, kun Santulla kuitenkin on korvat vääränlaiset.

   Poista
  2. Okei, hieno Santtu joka tapauksessa on!

   Poista
  3. No niin on minunkin mielestäni ja nuo sen "viat" eivät kuitenkaan ole itse koiraa haittaavia, joten mitä niitä turhia murehtimaan!:D

   Poista