Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Hämeenlinna KR

30.6.2013
Nyt on viimeiset näyttelykarkelot tälle vuodelle koettuina. Lähtöhän ei ollut täysin varma vielä edeltävänä päivänäkään, kun parhaimmassa mahdollisessa tilanteessakin valkoiset kääpiösnautserit alkoivat niin myöhään, että äidilläni oli armoton kiire jo toisaalle. Itsekin onnistuin perjantain viettämään jonkinlaisessa lyhyessä nuhatauhdissa ja kuulostin lähinnä raakkuvalta varikselta unohtamatta jatkuvaa aivastelua, tykytystä rinnassa ja heikotusta. Melkein litran teen kittaaminen illalla kuitenkin auttoi ja lauantaina olin lievää kurkkukipua lukuun ottamatta kunnossa.

Lähdimme eilen aamulla kohti Hämeenlinnaa tiedostaen samalla, että jos kehät ovat kamalasti  ideaalitilanteesta myöhässä, niin joudumme lähtemään ennen Santun arvostelua. Todella tiukille aikataulumme menikin, joten kasasimme kimpsut ja kampsut kasaan jo paniikissa ennen kehää. Kehään kuitenkin ehdimme juuri ja juuri. Nuorten luokkaan oli ilmoitettu Santun lisäksi Aurassakin ollut uros, joka sai siellä ERIn.

Kehässä olin jo suhteellisen järjissäni kolmansissa näyttelyissämme. Ehkä se oli kiire, joka teki sen, etten edes pahemmin jännittänyt. Kehässä Santtu meni ihan ok ja tapansa mukaisesti yritti rynnistää itse pöydälle. Kehäsihteerikin naureskeli, kun koiralla oli niin hirveä hinku pöydälle. Tuomarina Hämeenlinnassa oli Anna Rogowska, Puola. Santtu sai tällä kerralla EH:n, johon olen todella tyytyväinen.

Myös toiselle nuorten urosten luokassa olleelle napsahti EH, joka tietenkin tarkoitti sitä, ettei ensimmäinen sijoitus luokassa automaattisesti ollutkaan tällä toisella uroksella. Tiedostaen kuitenkin Santun korvat ajattelin automaattisesti, että Santtu tulee toiseksi. Yllätyin kuitenkin suuresti, kun tuomari sijoittikin Santun ensimmäiseksi!


NUO-EH NUK1
Arvostelu: "Big dog with good male head. Scissor bite. Incorrect carried ears. Too short neck. Good back. Good developed forechest. Good angulation in front & back. Good coat. " Paperissa oli lisäksi mitaksi laitettu 34cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti