Blogi Velmu Rölli Unto Muut koirat Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri
11.6.2013
Viime päivityksestä tuntuu kuluneen pieni ikuisuus, sillä +30 asteen lämpötilat eivät houkutelleet kamalasti kiikuttamaan kameraa mukana. Pidemmät lenkitkin jäivät helteillä iltaan/yöhön, kun päivisin koirat kaivautuivat lyhyilläkin lenkeillä kasvillisuuden sekaan ojien pohjille makoilemaan. Nyt onneksi helteet näyttävät  helpottaneen, joten pystyn taas pitämään kiinni tavallisista aikatauluistamme. 

Mitään ihmeellistä tässä välissä ei ole tapahtunut viimeistä arkitottelevaisuuskertaa lukuun ottamatta. Silloinkin lämpötilat lähentelivät kolmeäkymmentä, joten molemmista koirista oli vähän vire poissa. Santtu työskenteli kuitenkin koko ajan todella hyvin, vaikka lopussa alkoikin näkymään väsymystä ja sen myötä menokin muuttui hieman vähemmän innokkaaksi. Todella tyytyväinen kuitenkin olen, että uskaltauduin kyseiselle kurssille lähtemään ja kokonaisuudessaan Santtu yllätti toimivuudellaan minut täysin.

Ensi viikonloppuna meillä onkin luvassa taas näyttelyt, tällä kerralla Aurassa. Sen jälkeen meillä on Santun kanssa hieman tavallisesta poikkeavaa aikaa luvassa, kun menemme kummitädilleni asustamaan hetkeksi ja hoitamaan hänen espanjanvesikoiraansa. Alkuvuodesta ainakin nämä kaksi tulivat ihan hyvin juttuun, vaikka eivät oikein ymmärtäneetkään toisiaan, joten toivottavasti tälläkin kerralla kaikki sujuu yhtä hyvin.  

Taitaa tuossa olla kääpiösnautserin lisäksi jotain hyppyrottaakin. :D 

10 kommenttia:

 1. Missä sä käyt oottaa näitä kuvia? :) Maisemat on niin kivoja aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvat on otettu yhdellä peltotiellä ja sitten junaradalla. Muuten hypin koirien kanssa jossain ihan umpimetiköissä, metsäteillä ja hiekkakuopilla ja sieltä kuvatkin siis ovat.

   Poista
 2. Siellä on kyllä niin mukavat maastot, siltä ainakin vaikuttaa. Saa koiratkin nauttia luonnosta. Olisipa meilläkin päin samanlaisia mahdollisuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, miten sen ottaa, kai nämä joillekin olisi hyvät. :D Itse en niin pidä, kun esimerkiksi kymmenen kilometrin "metsä"lenkistäkin vähintään puolet on pakostakin asfalttitiellä tallustamista koira hihnassa kiinni.

   Poista
  2. Minä kun luulin, että teillä aukeaa ihan lähipiirissä tuollaiset maastot, että voi vaan suoraan rientää sinne kuvailemaan :D Mutta tosiaan, on inhottavaa jos joutuu selättää puolet matkasta asfalttitiellä tallustaen, että pääsee lenkkeilemään "oikeaan luontoon". Meillä päin on kuitenkin vain hiekkatietä ja koiria ei voi pitää irti.

   Poista
  3. Nämä "kuvausmaastot" ovatkin ihan lähellä, mutta kunnolliset lenkkeilymaastot eivät valitettavasti.

   Poista
 3. Ihana blogi ja suloiset koirat, liityttiin lukijoiksi. :) Me ollaan osoitteessa http://painonsa-arvoista-kultaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukemaan blogiamme!:) Täytyykin käydä vilkaisemassa teidänkin blogianne.

   Poista
 4. Nyt meilläkin on oma käppänä, haettiin eilen. Mummin ja Ukin Muru.

  VastaaPoista