Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Pelätty päivä

18.9.2013
Olin jännittänyt tätä päivää todella pitkään. Kävimme tänään nimittäin kuvauttamassa Santun. Voin kuitenkin huokaista onneksi helpotuksesta, sillä kaikki kuvattu oli kunnossa. Santulta kuvattiin selkä kokonaan ja se oli täysin puhdas. Olkanivelistäkään ei löytynyt mitään, ne olivat todella siistit. Kyynäristä ja lonkista otettiin viralliset kuvat ja virallisia tuloksia saamme tietenkin vielä odottaa. Kuvanneen eläinlääkärin arvio oli kuitenkin lonkista B/A ja kyynäristä 0/0. Harrastuksemme saavat siis jatkua entiseen malliinsa, josta olen tietenkin todella iloinen!

Sen sijaan Otto sairastaakin tällä hetkellä. Viime viikon perjantaina se vaikutti hieman kuumeiselta ja silmätkin alkoivat rähmimään lauantaina, jolloin suuntasimme heti päivystävälle eläinlääkärille. Eläinlääkäriltä saimme mukaan silmätipat silmätulehdukseen ja toiset lääkkeet siltä varalta, jos kuume nousisi. Kuumetta ei ole kuulunut, mutta ainakaan vielä ei pieni potilas ole täysin kunnossakaan. 

4 kommenttia:

 1. Onnea terveestä koirasta. ;) Kiva, kun ihmiset viitsivät kuvauttaa käppänöitäkin, vaikka edelleen vähänlaisesti... Paranemisia Otolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja Otolle osoitetuista parantumistsempeistä myös. :) Olenkin noita tuloksia katsellut ja huomannut, ettei näitä paljoa kuvailla.

   Poista
 2. Onnea tervekroppaisesta koirasta! Ja paranemiset Otolle :)

  VastaaPoista