Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Nukkuminen on yliarvostettua

6.9.2013
Ainakin silloin, kun sattuu syntymään inspiraatio uuteen ulkoasuun. Tätä on pakerrettu taas melkein koko yön ajan, mutta toivottavasti lopputulos miellyttäisi teidänkin silmiänne. Ulkoasu on edellisistä poiketen mielestäni hieman ajattomampi, eikä sovi erityisesti mihinkään vuodenaikaan. Kuviakaan en tällä kerralla käyttänyt samalla tavalla väriä tuomassa, kuin aiemmin, vaan pysyin päättämässäni värimaailmassa. Toisaalta pelkistä syksyisistä kuvista olisi tullut melko väritön ulkoasu, joten ehkä näin on parempikin. Mielipiteitä uudesta ulkomuodosta saa ehdottomasti kertoa! 

Mieltäni askarruttaa ulkoasun lisäksi sivut - onko koirien sivuilla mielestänne kaikki tarpeellinen vai kaipaisitteko sinne jotakin lisää? Entä onko kalenteri erillisenä sivunaan mielestänne tarpeellinen vai olisiko se parempi pelkästään sivupalkissa? Ja onko parempi, että koirien sivuille on erilliset linkit jo linkkipalkissa vai olisiko selkeämpi, jos koirat-linkin takaa löytyisi linkit kaikkien sivuille? Mielelläni kuulisin muitakin parannusehdotuksia, jos sellaisia mieleenne tulee, mutta edellä olevat kysymykset ovat itseäni eniten mietityttäneet.


5 kommenttia:

 1. Ihana ulkoasu<3 Koirien sivuille voisi _ehkä_ laittaa jonkun lyhyen luonnekuvauksen tai jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja kehuista!:) Luonnekuvauksen (tai jonkun vastaavan) kirjoittaminen täytyykin laittaa korvan taakse, kiitos.

   Poista
 2. Mä tykkäisin myös, jos olisi koirista niiden sivuilla jotain luonneselostusta. :) Ulkoasu on kiva! Osaispa itekin tehdä, nykyinen on tosi vanha...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Täytyy varmaan yrittää jotain noille sivuille kirjoitella, vaikka "aavistuksen" hankalalta tuntuukin alkuun pääseminen. :D Ja rohkeasti vaan harjoittelemaan ja kokeilemaan! Netistä löytyy varmasti tutoriaaleja.

   Poista
  2. Oon mä yrittänytkin, ei vaan riitä into moiseen. :D

   Poista