Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Täältä tullaan, kesä!

31.5.2015

Voisin kai taas voivotella kiireitä, mutta nyt onneksi vihdoinkin helpottaa niiden suhteen. Kulunut viikko on ollut yhtä hullunmyllyä ja harrastaminen on jäänyt toissijaiseksi asiaksi kaiken ajankäytön ollessa tarkoin suunniteltua. Tiistaina kuitenkin kävimme rokotuttamassa Röllin sen rokotusohjelman mukaisesti, ja koska saimme neuvoteltua rabieksen samaan, pääsee Rölli piakkoin tapahtumiin. Alunperin viimeisen rokotuksen Rölli olisi saanut juhannuksen alla ja päässyt tapahtumiin vasta heinäkuussa. Santunkin rokotukset uusittiin nyt samalla, etteivät unohdu, vaikka ne olisivat olleet marraskuulle asti voimassa. Rölli myös punnittiin eläinlääkärillä ja kuukaudessa painoa olikin tullut kuusi kiloa lisää - pieni koiralapsi alkaa olemaan jo melkoinen vonkale! 

Kesälle olemme tehneet jo jonkin verran suunnitelmia. Rölli alkaa pyörimään tapahtumissa mukana ja myös varmasti mätsäreissä tulemme käymään. Uimajuttujen opetteluakin on toivottavasti luvassa. Muuten keskitymme arjen toimivuuteen ja samalla tietenkin teemme tulevaisuudelle pohjaa. Santtu tulee varmasti käymään ainakin yhdet agilitykilpailut (koska omistaja meni sen jo sinne ilmoittamaan), mutta mikäli näistä ei iske totaalista treenimasennusta, tulemme varmasti kilpailemaan useammat. Tokon saralla opettelemme uusia liikkeitä, toivottavasti hyvällä menestyksellä. Yhdet näyttelytkin olin ajatellut sijoittaa kalenteriin, mutta näillä näkymin jätämme väliin ja tyydymme misseilemään mätsäreissä samalla, kun Röllikin käy harjoittelemassa. 

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Rölli näyttää kasvaneen hurjasti! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No niinhän se tosiaan on tehnytkin... :)

   Poista
 2. Rölli alkaa tosiaan jo näyttää ihan riiseniltä.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Äänikin alkaa käymään jo varsin vakuuttavaksi ja ulkonäkökin varmaan tulee kohta karkottamaan turhat tunkeilijat. ;)

   Poista
 3. Jestas, miten nopsaan Rölli kasvaa. Pysyykö koordinaatio mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Todella ripeä tahti kyllä, mutta silti ei ole edes pentueen suurimpia. Pari sisarusta (samaan aikaan punnittuja) oli jo 19-kiloisia, kun Rölli oli 16-kiloinen. Koordinaatio on pysynyt kyllä melko hyvin mukana. Toki esimerkiksi juokseminen on vähän honkkelia, mutta niin se taitaa olla muillakin pennuilla. Vielä, kun kasvava pentu oppisi ymmärtämään, että on hieman isompi kaveri... Varoa se ei osaa mitään ja koittaa kaataa puutkin tieltään. :D

   Poista
 4. Todella upeita kuvia! :) Kuten muutkin ovat todenneet, Rölli kasvaa hurjaa vauhtia. Alkaa jo muistuttamaan riiseniä :)

  VastaaPoista