Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Parempaan päin

14.2.2016

Minusta tuntuu, että viime aikoina on ehtinyt tapahtumaan enemmän kuin ehtii koneelle edes istahtamaan. Varsin kiireistä on siis ollut taas viime aikoina koulun ja henkilökohtaisen elämän kanssa, mutta ehkä tämä tästä pian tasaantuu! Röllin vointi on kohentunut huimasti ja sairastelu vaikuttaakin olevan vain huono muisto takana päin - ja pikkuriiseni ei tietenkään itse edes muista sitä. 

Velmulle tuli tiistaina ikää kuudentoista viikon verran ja suuntasimmekin käymään tehosterokotuksilla kolmen koiran voimin, kun Otolla ja Röllilläkin sattui olemaan tämän vuoden puolella tarvetta. Velmulle laitettiin nyt molemmat tehosterokotteet, joten se pääsee jo maaliskuussa tapahtumiin. Kovin paljoa ei näytä mätsäreitä olevan tarjolla täällä päin, joten voi olla, että koirien kanssa tulemme käymään niissä vasta myöhemmin keväällä. Siitä tuleekin mielenkiintoista, kun mukaan lähtee kahdesta kolmeen kakaraa riehumaan... Rölli on vain niin hirvittävän iloinen! Eläinlääkärillä meinasi kaatua tutkimuspöydätkin, kun riisenilapsi omasta mielestään vähän vain heilutti häntää. :D

Tällä hetkellä koira-arkikin on parin päivän ajan melko vilkasta, kun saimme Topin ja Oton hoitoon äitini työmatkan ajaksi. Ensimmäistä iltaa vasta eletään neljän koiran kanssa ja jo tässä vaiheessa odottaa sitä hetkeä, kun pääsee huokaisemaan helpotuksesta ja palaamaan seesteisempään kahden koiran kanssa elämiseen. Kolme koiraa rallittelemassa ympäri kämppää ja pärisemässä on hieman liikaa.

Luontoäiti ei ole oikein osannut päättää, millainen sää olisi hyvä! Niinpä yhtenä päivänä vedettiin Röpön kanssa kesäjuoksukengät jalkaan ja seuraavana päivänä nastat...

4 kommenttia:

 1. Onko Otto muuttanut äitisi luo pentuvahdiksi Topille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otto on minun äitini koira, joten se asustaa siellä suunnilla. :) Aiemmin kulki mukanani, kun Otolla on eroahdistusta, niin ei haluttu pitää sitä yksin. Topi kuitenkin muutti tilanteen.

   Poista
 2. Hyvä, ettei ollut mitään vakavampaa Röllillä :) Toivottavasti saisit vihdoinkin elää rauhassa kaikelta ikävältä. Tuntuu, että sulla on ollut äärimmäisen huono tuuri viimeaikoina, joten toivon parempaa tuuria loppuvuodeksi ja toki mieluiten pidemmäksikin aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :) Ja joo, huonoa tuuria on kyllä riittänyt loppuvuodesta ja nyt alkuvuodesta, mutta onneksi on tapahtunut rutkasti hyvääkin.

   Poista