Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

1. Aloitus

4.11.2012
Hei ja tervetuloa kolmen partasuun elämästä kertovaan blogiin! Blogissa kerrotaan kolmen kääpiösnautserin elämästä kuvien kera. Koiramme ovat pääsääntöisesti vain aktiivisia lenkkikavereita, mutta kahden nuoremman kanssa on tarkoitus hiljalleen alkaa harrastamaan muutakin. Vanhin koiristamme, Sini, on jo kunnioitettavasti 12-vuotias, joten se viettää päivänsä lähinnä paimentaen jannuja. Vaikka kyllä vanhastakin muorista vielä energiaa löytyy tarpeen tullen!

Blogin päätähdet:


Backout's Iceberg
kääpiösnautseriuros, valkoinen
s. 29.10.2011
Santtu KoiraNetissä

Backout's Luvaton Otto
kääpiösnautseriuros, musta
s. 29.2.2012
Otto KoiraNetissä

Juliuksen Sini-Säde
kääpiösnautserinarttu, pippuri&suola
s. 26.12.1999
Sini KoiraNetissä
Santtu on ensimmäinen ikioma koirani ja näin ollen sen hoito ja yhteiskuntakelpoiseksi koiraksi kouluttaminen ovat pelkästään minun vastuullani. Tästä johtuen Santusta tuleekin varmasti useimmiten päivitystä, sillä touhuilenhan sen kanssa eniten koiristamme. Otto on Santun velipuoli isän puolelta ja otimme sen keväällä 2012 Santun kaveriksi. Otto on meillä sijoituksessa, joten ainakin sen kanssa tullaan näyttelyissä käymään.


Sini tuli meille reilun vuoden ikäisenä ja vuosien mittaan siitä onkin tullut tärkeä perheenjäsen kaikille meille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti