Blogi Velmu Rölli Unto Muut koirat Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

2. Harjoituksia

6.11.2012
harjoittelua
Olen päättänyt lähteä tulevana viikonloppuna Santun ja Oton kanssa mätsäreihin harjoitusmielessä ja niinpä koirien kanssa onkin viime päivinä harjoiteltu  ahkerasti seisomista ja ravaamista. 

Santun kanssa ongelmaksi tulee muodostumaan varmasti koiran ilmeinen murrosikä - kaikki muu kiinnostaa enemmän kuin omistajan kuunteleminen. Kotitreeneissä koira on kuitenkin kuunnellessaan ollut mielestäni todella hyvä treenikertojen määrään nähden ja osaa kyllä seisoa edustavasti. Energiaa kuitenkin riittää ja ravaaminen meneekin helposti siihen, että koira hyppii vierelläni ravaamisen sijasta. 

Oton kohdalla en oikein edes tiedä, mitä odottaa, sillä sen lähteminen mukaan tuli hieman yllätyksenä, enkä näin ollen ole sen kanssa harjoitellut yhtä paljoa kuin Santun kanssa. Otto kuitenkin on Santtua huomattavasti leppoisampi kaveri - se lähinnä pyrkii harjoituksissa makuulle tai seisomaan paikoillaan, siinä missä Santtu on pyrkinyt vain eteen. Onneksi tässä on kuitenkin vielä harjoitteluaikaa lauantaihin asti.

En odota, että kumpikaan koirista osaisi käyttäytyä täydellisesti, sillä tilanne on sekä koirille, että minulle kokonaan uusi. Harjoittelematta ei kuitenkaan mitään voi oppia, joten yritän pitää tämän mielessä.

Alla vielä kuvia Santusta tältä päivältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti