Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri
27.11.2012


9 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia, kiva kun on noin isoinakin! Ja tosi hieno tää ulkoasu, ootko ite tehnyt? :)

  VastaaPoista
 2. Julia, kiitos:) Ulkoasu on itse tekemäni, jos niin voi sanoa, sillä koodeja olen vain muutellut Bloggerin valmiista ulkoasusta, kun en vielä blogiulkoasujen koodausta hallitse.

  VastaaPoista
 3. Pistää hymyilyttämään kun löytää näin loistavan rotukavereiden blogin! Ehkä petsiestä(?) olen ennen kuvia katsellut, mutta koko kolmikko pääsee täällä oikeuksiinsa :) hienoja kuvia ja ihanan iloisen näköisiä koiria.

  Iloista joulun odottelua
  - Jose & Amor

  VastaaPoista
 4. Hauska tilannekuva tuo ylin, onko toukkalelu useinkin koirien suosiossa?

  VastaaPoista
 5. Josefiina, kiitos:) Joulun odotusta myös sinne!

  Aliel, Otto ja Santtu tuolla ainakin tykkäsivät leikkiä. Unohdin sen vain tuona päivänä, jolloin kuvakin on otettu, hiekkakuopille ja parin tunnin päästä joku olikin sen jo noukkinut itselleen, joten sitä ei enää edes ole.

  VastaaPoista
 6. Sullahan oli ennen se lämppäriruuna Rampe? Onko sulla tarkoitus jatkaa hevostelua edelleen, tai siis onko sulla vuokrahevosta tai tuleeko sulle uusi oma?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, kyllä oli. Tarkoitushan on ollut jatkaa hevostelua, mutta en tällä hetkellä tiedä, että miten. Vuokrahevosella ei saa tehdä riittävän monipuolisesti, jotta jaksaisin sitä kuviota (koska se ei sovi minulle, että menen sillä mielellä tallille, että menen vain ratsastamaan -> en nauti siitä) ja omaa tuskin on tulossa, vaikka pitikin tulla.

  VastaaPoista
 8. http://kaasnatenho.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html :)

  VastaaPoista