Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

2.6.2013 match show, Vantaa

3.6.2013
Käväisimme Santun kanssa taas "vaihteeksi" mätsäröimässä, tällä kertaa Vantaalla. Parikehässä parinamme oli musta-hopea kääpiösnautseri ja tuomari pohtikin tavallista tarkemmin näiden kahden välillä, kumpi saa punaisen ja kumpi sinisen nauhan. Meille kuitenkin tuli sitten sininen nauha ja sijoituimme vielä sinisten kehässä neljänsiksi. En tosiaan tiedä, mitä tässä on tapahtunut, kun yhtäkkiä Santtu on sijoittunut kolmissa  peräkkäisissä mätsäreissä ja tätä ennen kävimme vaikka kuinka monet sijoittumatta. 

Saimme mätsäristä pienen arvostelunkin, jossa lukee seuraavaa:"hyväluustoinen uros, tiivis turkki, oikea purenta, liikkuu tasapainoisesti, takaa ahtaasti, edestä leveästi, esiintyy erinomaisesti". Santusta oli kyllä kuuman päivän johdosta kokonaan puhti poissa ja sen huomasi, vaikka esiintyikin siitä huolimatta hyvin. 

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea! :) Ihan huippua, että siellä saa kirjallisen arvostelun, eikä vaan tyypillisesti sitä nauhaa käteen ja sitten mietitään mitä tehtiin oikein tai väärin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Ei täältäkään mätsäreistä yleensä saa, vaan yleensä saa tyytyä siihen, ettei kommentoida mitenkään. Harvakseltaan saa kommentin edes siitä, miksi saa punaisen/sinisen nauhan, saati sitten sen enempää. Olen kyllä tykännyt näistä kirjallisista arvosteluista, joita olemme saaneet.

   Poista
 2. Onnea! :) Miten saat koirat- sivulla noista kuvista linkit uusiin sivuihin, jos saa kysyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Sen saa ihan helpolla koodilla: <*a href="sivun osoite"><*img src="kuvan osoite"><*/a> (ilman tähtiä)

   Poista
 3. Kiitos :) vielä sen verran vaivaan, että miten saa tehtyä sivun, ilman että se näkyy esim. yläpalkissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma, saako mistään yksittäisiä, sivukohtaisia asetuksia sellaisiksi. Minulla on kaikkien sivujen asetuksena älä näytä.

   Poista
  2. Entä nuo yläpalkin sivuthan näkyvät sinulla?

   Poista
  3. Ne on tietenkin linkitettyinä.

   Poista