Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Vesimursuja

14.6.2015
Eilinen alkoi lupaavasti. Aamulla pompattiin virkeinä ulos, trimmattiin kaksi koiraa ja todettiin jossain vaiheessa päivää, että Röllillä on mennyt yli vuorokausi tekemättä mitään sisälle. Lähdettiin uimaan ja vesi oli ihanan lämmintä. Takaisin tullessa kuitenkin alkoi omistajalla olemaan vähän kummallinen olo. Terveyskeskuskäynti selvitti epäilykset - tulehdushan se siellä ja viiden päivän antibioottikuuri päälle. Eipä jatkunut päivä loisteliaana, kun illalla olo oli sellainen, että hyvä kun talon nurkille sai vietyä koirat. Rölli pissasi sisällekin, kun ei vaan saanut vietyä riittävän usein ulos. Oma piha olisi oikea aarre kipeänä.

Koska valittaminen on turhaa, niin suunnattakoon katseemme eteenpäin: juhannuksena kisaamme Santun kanssa Liedossa. Ilmoitin sen kaikille viidelle radalle, järkevää tai ei. Perjantaisissa treeneissä kuitenkin totesimme, että Santtu ottaa paljon häiriötä muista radalla liikkuvista, joten luulen, että siinä on ainakin osasyy kisojen ongelmiin. Toinen syy on väärä viretila. Ei Santtu perjantain treeneissäkään välittänyt sitten vierellään juoksevasta treenien vetäjästä, kun vauhtia oli tuplaten etupalkan vedättämänä ja fokus oli tekemisessä. Treeneissä tulemmekin nyt jättämään radan hinkkaamiset sikseen ja keskitymme saamaan vauhtia takaisin. Pelottavasti päästän aina hitauden hiipimään tappiinsa ennen kuin tajuan puuttua siihen.

Nyt kuitenkin eilisiin tunnelmiin. Ei varmaan tarvitse sanoa, että kivaa oli. 

2 kommenttia:

 1. Hassun näköinen tuo Röllin toispuolinen korvateippaus. Mutta tarpeen mukaan, tietty.
  Rölli taitaa olla varsinainen vesipeto. Toivottavasti sinulla oli vedenpitävät vaatteet.Eikö Santtu ui?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih jep! Eikä sillekään ollut tarvetta taas kuin yön yli. :P Vielä kehittymisvaraa vesipetoudessa on, mutta kyllähän se varsin näppärästi veteen tulee! Ja no, uimapuvussahan mä uin. :D Ja ei, Santtu ei kyllä ui. "Kotirannassa" se kahlailee kyllä, mutta muualla ei senkään vertaa. Eihän se kyllä pakko ole, jos ei nappaa.

   Poista