Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Tilauksessa ihme

9.10.2014

Oton tilanne tuntuu nyt olevan hyvin kummallinen ja se on saanut eläinlääkäritkin hämilleen. Maanantaina klinikalta soitettiin minulle viljelyn tuloksista ja kummastus oli suuri, kun kuulin, että Oton tulehdus on sitä laatua, ettei siihen oikein tehoa mitkään antibiootit. Otto kuitenkin sai kahdenkymmenen päivän kuurin jotakin yleensä ihosairauksien hoitoon käytettävää lääkettä, koska siinä on jokin ainesosa, joka saattaa auttaa. Jos tämä lääke ei auta, eivät eläinlääkäritkään tiedä, mitä tehdä. Ei siis auta kuin toivoa, että tulehdus saataisiin tällä pois.

5 kommenttia:

 1. Siis mistä tälläinen virtsatietulehdus yleensä koirille tulee?:o Paranemisia Otolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virtsatietulehdus on bakteerien aiheuttama. Otolla vaan ei ole selvää, että kyseessä olisi "pelkästään" virtsatietulehdus, joka on hyvin yleinen sairaus, vaan pelko siitä, että taustalla on jotakin muuta ja toistuvat tulehdukset ovat vain oire, on olemassa, Kiitos!

   Poista
 2. Kylläpä teitä Oton kanssa nyt koetellaan. Toivotaan, että uusi lääke tehoaa. Sitä on itsellä niin avuton olo, kun koira on kipeä, eikä mikään tunnu tehoavan. Täällä pidellään peukkuja ja tassuja pystyssä teille. Aatu Hauva = Eija H. käppänäryhmässä, ellet ole jo arvannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ihan kohtuuttoman paljon. Otto on vielä niin nuorikin. :/ On tosiaan avuton olo, kun kukaan ei oikein tiedä, mitä tässä pitäisi tutkia. Kiitos tsempeistä!

   En itse asiassa ole arvannut. :D

   Poista