Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Palanen koiriemme elämää kännykän välityksellä

11.10.2013
Jos tuntuu siltä, että minulla roikkuu aina kamera matkassa ulkoillessamme, niin tässä olisi vielä kännykkäkuvasatoa. Etenkin näin syksyllä olen huomannut melkein jokaisella lenkillä tallentavani jonkin kuvan kännykkääni, kun kaikkialla on niin kaunista. Toivottavasti kuvia ei tullut liikaa, sillä yritin karsia näitä ja tässä on vain vajaan kuukauden ajalta kuvasatoa. 

 
Poikien eläinlääkärireissuja - Otto pönöttää lekurissa odottelemassa vuoroaan (silmätulehdusreissu) ja Santtu on juuri palannut eläinlääkäristä oltuaan nukutettuna. 
 
Lenkkeilykuvia
 
Santtu lempipuuhissaan metsässä kuoppaa kaivamassa ja juuria repimässä (huomatkaa, kuinka syvällä sen jalat ovat!) ja Santun ja Sinikan voimin metsässä pyörähtämässä.
 
Ensimmäinen kuva on otettu  ihan vain fb-päivitystä varten. ("Pojilla alkaa sujumaan tämä hihnalenkkeilyosuuskin jo liiankin mallikkaasti, koska kyllähän toiseenkin käteen vielä mahtuisi yksi nelijalkainen, eikös?:D")  Toisessa kuvassa olemme yllätysyllätys lenkillä. Taisi olla se lenkki, jolla hullu häiriintynyt mehiläinen hyökkäsi Santun kimppuun ja roikkui sen kyljessä kiinni koiran juostessa hulluna varvikossa antamatta irroittaa moista ötökkää. Olin ihan varma, että joku eläinlääkärireissu siitä tulee, kun mehiläinen oli ainakin kolme kertaa suurempi kuin ennen näkemäni. 
 
Lisää lenkkeilymatskua, eihän näitä juuri ollutkaan vielä. 
Ja hiekkakuopalla, josta melkein jokainen lenkkimme joko alkaa tai loppuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti