Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Santtu 2v!

29.10.2013
Tänään ei-enää-niin-pieni partasuuni täyttää kaksi vuotta. Paljon olemme jo ehtineet, mutta paljon on vielä ehdittävänäkin. Santtu on osoittautunut luonteeltaan juuri minulle sopivaksi koiraksi ja se jos mikä on tärkeintä. Pienestä riiviöstä on kehittynyt varsin kelpo koira, vaikka toisinaan hieman epätoivoiselta on tuntunutkin. Paljon onnea pieni valkoinen karvapalleroni!

Santun juhlinnan lisäksi arkeemme mahtuu hieman ikävämpiäkin juttuja. Otto nimittäin pääsi tänään taas eläinlääkärin vastaanotolle. Tällä kerralla ei ollut rähmiviä silmiä, vaan kutisevat ja haisevat korvat. Hiivaahan sieltä sitten löytyi ja Otto sai kolmen viikon lääkekuurin siihen. Kipulääkettäkin Otto sai matkaansa varoiksi, jos se vaikuttaa kivuliaalta. Lääkekuurin loputtua Otto alkaa saamaan kerran viikossa hiivaa ehkäisevää ainetta korviinsa, jotta sama tilanne ei toivottavasti toistuisi. Mitään muutakaan ei kyllä kaivattaisi.

Herra hörökorva 5kk - tuolloin korvia yritettiin teippailla, mutta enää en kyllä näkisi Santtua ilman sen hörökorvaisuuksia. 

6 kommenttia:

 1. Onnea Santulle! Supersöpö kuva. :)

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet onnittelut Santulle! Milallakin on nuo korvat vähän ollut ongelmana. Hiiva on ollut pari kertaa ja ollaan saatu lääkekuuri. Onneksi Milalla sen kyllä huomaa helposti, kun korvat alkavat kutisemaan. Eipähän sitten kerkeä edetä pitkälle ja saa äkkiä hoidon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oletteko te kokeilleet Milan kanssa noita aineita, joiden pitäisi jotenkin sen hiivan syntymiseen vaikuttaa (ehkäistä sitä)? Jos olette, niin oletko huomannut niistä olevan mitään apua?

   Poista
  2. Meillä on Milalla ilmeisesti juuri tuota samaa ainetta, mitä viikon välein täytyy laittaa. Itse en ole kyllä suoraan sanottuna huomannut siitä kovin suurta apua. Voihan kuitenkin olla, että korvat olisivat ilman sitä vieläkin huonommassa kunnossa.

   Poista