Blogi Velmu Rölli Unto Muut koirat Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Hiekkakuopilla tangoa tanssimassa

4.10.2013
Eilen taas tarkasteltiin koiriemme terveyttä, kun Otto lähti kasvattajan matkaan silmä- ja polvitutkimuksiin. Illalla koira palautui hyvien tulosten saattelemana, eli sekä polvet, että silmät olivat olleet kunnossa.

Kauhukseni muuten tajusin, että pieni valkoinen jääkarhu täyttää tässä kuussa jo kaksi vuotta. Kovin pienihän siitä ei kyllä jäänyt, mutta lisäliite sen kuin pysyy! Outoa, ei se voi olla jo niin vanha, sillä vastahan se oli pieni pentu ja mahtui koriin. Tästä tosiseikasta huolimatta emme ole vielä ehtineet tekemään mitään, vaikka edellisellä mittapuullani Santtu olisikin jo valmis. Nyt se on kaukana siitä, kun kiinnostuinkin harrastuksista. Ja myös siitä kamalasta ja tylsästä tokosta. Toisaalta hyvä, eipähän tarvitse haaveilla toisesta koirasta, kun yhdessä on vielä ihan riittävästi tekemistä. ;) Minut tuntien kyllä hienosäädän jotakin vielä kymmenenkin vuoden päästä.


 


 

2 kommenttia:

  1. Kivan iloisia kuvia, leikkispä munkin koirat lenkillä... :D Tai edes ulkona (useammin kuin kerran vuodessa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, noi tarvitsee päästää vaan hihnasta irti ja antaa vapautuslupa, niin leikit lähtee käyntiin. :D Kaipa nuokin joskus vielä kyllästyvät. Noilla painileikeillä on kyllä huonojakin puolia, kun vähän väliä on skraaduja koirissa.

      Poista