Blogi Velmu Rölli Unto Muut koirat Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Harrasteita

9.10.2013

Meillä alkaa olemaan ohjelmistossamme varsin paljon agilityä - maanantaisin on Oton agilityryhmä, tiistaisin meillä on vakiohallivuoro, perjantaisin vielä kahden viikon ajan on Santun alkeisjatkokurssi ja tämän viikon lauantaina aloitamme vielä mölliryhmässä Santun kanssa. Taitaa kyllä jäädä meiltä väliin ensi sunnuntaina oleva Luusereiden agilitypäivä. 

Vaikka olenkin ollut koko ajan sitä mieltä, että toko on enemmän Santun ja minun juttu, niin nyt näyttää siltä, ettei sille jää paljon aikaa. En vain saa motivoitua Santtua tekemään tarpeeksi innokkaasti, jos sillä on noinkin monta agilitykertaa lisänä. Vaikka kyllähän se siitä sitten helpottaa hieman, kun tuo perjantain ryhmä jää pois. Toisaalta olen kyllä huomannut, että tauot ovat ennenkin tehneet vain hyvää esimerkiksi seuraamiselle, joten sinänsä tämä voi olla ihan hyväkin. Paitsi että menin jo ilmoittamaan koiran kuun lopussa olevaan möllitokoon. Mutta ei oteta siitä turhaa stressiä! Ainut, mikä minua siinä hieman pelottaa on estehyppy, koska sitä Santtu ei vielä kahden kerran opiskelun jälkeen osaa kokonaisena liikkeenä.

Tänään teimme hallilla ensin vuorotellen molempien kanssa hieman eteen lähettämistä videoillakin näkyvillä kolmella peräkkäisellä hypyllä. Aloitimme aluksi kahdesta hypystä, mutta kaikki kolmekin menivät alkuhämmennyksen jälkeen hienosti ohjaajaa miettimättä. Ensimmäisellä kerralla Santtu teki jokaisen hypyn jälkeen voltin nähdäkseen minut, vaikka jatkoikin sitten matkaansa oikeaan suuntaan. Tämän ensimmäisen sekoilukerran jälkeen Santtu kuitenkin muisti, että mitä tässä pitikään tehdä ja meni hienosti kaikkien kolmen yli, vaikka minä jäinkin ensimmäisen hypyn taakse. Teimme yksittäisinä esteinä myös pari kertaa kontaktiesteitä, jonka jälkeen menimme hieman pidempää suoraa. 

2 kommenttia:

  1. Mitä ihanaa kuvasaastetta sisältävä blogi! Jaksaappa (ja osata...) itsekin kuvata näin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Koirakuville tämä blogi onkin tarkoitettu, eikä tekstiä alunperin ollut tarkoitus olla juurikaan.

      Poista