Blogi Velmu Unto Muut koirat Rölli † Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Rantaleijonia

30.4.2015
 

Jostain syystä nämäkin kuvat ovat jääneet lojumaan tietokoneen syövereihin. Kuvat ovat kahden viikon takaa, kun poikkesimme rannalla. Luonnollisesti Rölli on kasvanut näistä jo hirmuisesti ja mennyt päistikkää veljistään koon puolesta ohi, mutta halusin kuitenkin jakaa näitä kuvia bloginkin puolella. Kukapa pennun kasvussa mukana pysyisi! 

Tämä viikko on oltu vaan ja lenkkeilty, sillä Santulla on viikonloppuna kaksi tokokoetta edessään ja viime hetken treenaamiset voisivat tehdä enemmän hallaa kuin hyötyä. Santtu kuitenkin oli viimeksi treenatessamme todella hyvässä jamassa, joten sen puolesta voin lähteä luottavaisin mielin - toki se oli koevalmis jo ensimmäisessä kokeessammekin ja minun kriteerini koevalmiille koiralle eivät ole luokkaa "kokeillaan kepillä jäätä". Kääpiösnautserin kanssa kisatessa ei kuitenkaan ikinä voi tietää, mitä kokeessa tapahtuu, joten kokeiden osalta pallo on heitetty nyt joillekin tähtien oikeille asennoille. Peukut pystyssä siis kaiken suhteen. Molemmat kokeet ovat ulkokokeita, joten jo väärät sääolosuhteet heittävät ykköstuloksen saman tien kaivoon. 

Mitä pennun hurjaan kasvuun tulee, niin sillähän oli jo ensimmäiset rokotuksetkin tällä viikolla. Rölli punnittiin ensin ja se painoi 10,4kg. Eläinlääkärissä pentu käyttäytyi todella hyvin, eikä se ollut moksiskaan rokotuksesta. Omistaja kyllä oli vähän ihmeissään, kun kuuli, että nykyään pennut rokotetaan kolmeen kertaan eli tapahtumiin Rölli pääsee vasta heinäkuussa. Eipä tilanteeseen kai auta muu kuin sopeutuminen. Röllin kanssa olemme käyneet yleensä viikonloppuisin kaupungilla, joten se on onneksi päässyt täältä metsän keskeltä ihmettelemään asioita. Pentu ohittaakin varsin sujuvasti ihmiset, koirakot, lastenrattaat, pyöräilijät ja muut eteen tulevat asiat. Muutenkin Rölli kyllä on ollut hurjan oppivainen ja mutkaton tapaus! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti