Blogi Velmu Rölli Unto Muut koirat Santtu † Sini † Ruudun takana Kalenteri

Kuulumisia kuukauden ajalta

11.4.2015
Kännykkäkuvia ei hetkeen olekaan purettu tänne blogin puolelle, joten ajattelin nyt koota maalis- ja huhtikuulta kuvia yhteen postaukseen. Mitään kovin ihmeellistä emme ole tehneet ja saikuteltu on niin koiran kuin omistajankin puolesta. Tykkään kuitenkin itse katsella näitä, toivottavasti tekin pidätte näistä! Kuvat ovat hieman ristiin ja rastiin koottuja, joten aikajärjestyksessä ne eivät ole. 

Maaliskuun lenkkeilymaisemia - nautittiin selkeästi lähestyvästä keväästä.

Lisää lenkkeilymaisemia ja monia kauniita aamuja - maaliskuu ei ollut näiden perusteella ollenkaan hullumpi! 

1. Hiekkakuopilla aurinkoisesta päivästä nauttimista - 2. Treeneistä kotiin paluuta eli kyllä me treenaamassakin edes pari kertaa käytiin! - 3. Hiekkakuopilla, taas. Melkein jokainen lenkkimme alkaa tai päättyy tuota kautta.

 1. Uusi perheenjäsen kotimatkalla - 2. Lämmittelemässä "takan" edessä - 3.  Nukkuminen käy näinkin - 4. Santtu teki pennulle hyvin selväksi alusta lähtien, että hänen ruokakupilleen ei ole mitään asiaa. - 5. Kaipaako joku peruukkia? Alle puolikas koira nypitty tuossa vaiheessa...

 1. Ensimmäisiä kertoja yhdessä metsässä haistelemassa - 2. Ensimmäinen kerta, kun Otto antoi pennun olla vieressään koisimassa - 3. Ulkona pälläilemässä - 4. Lämmittelylenkin varrelta - 5. Pennun suurien tassujen ihmettelyä - 6. Itsepalvelu kunniaan... Keittiörappunen lähti hyvin vikkelästi tämän keksinnön jälkeen pois. 

 1. Team pinkki lähdössä treenaamaan - 2. Illat ovat ihanan valoisia jo! - 3. Iltaunia, onko mitään pentumasua suloisempaa?  - 4. 9-viikkoinen Rölli kuuntelemassa tarkkaavaisena pöllöjen ääniä  - 5. Takatalven ihmetteleyä 

 1. Ei tästä säästä kukaan nauti - 2. Kaikki mahtuivat vielä samaan petiin! Nyt taitaisi tilanne jo olla toinen. - 3. Fiksuna keksin kolmen vuoden jälkeen, että hihnanhan saa kätevästi kiinni ja pois käsistä lenkin ajaksi... Eikä tarvitse reiteenkään ottaa mustelmia, kuten hihnan roikkuessa kaulalla ja hakatessa jalkaan.  - 4. Kyllä tässä saa taas miettiä, mikä hihna on kenenkin 

 Tiistaina pyhitin Santulle hieman omaa aikaa ja mukavasti omatkin aivot tuulettuivat ja rentoutuivat ennen koetta. 

1. Tällainen näky oli yhtenä aamuna herätessä. Vähän ahdasta tuppasi olemaan. :D  - 2. Pentu on jo niin hurjan iso. Bongasimme muuten ensimmäiset mäkäräispilvetkin kyseisellä "lenkillä"... - 3. Tomera pieni valloittamassa maailmaa - 4. Näppärästi koko poppoo lähtölupaa odottamassa - 5. Keskiviikkona oli todella kaunis sää ja kyseiseltä päivältä onkin vielä tulossa blogiin kuvia. 

2 kommenttia:

  1. Pentumassu tuolla kuvassa <3_<3 En oo aikasemmin osannut yhdistää, mutta seuraan teitä instagrammissa näköjään :D Hassua.

    VastaaPoista